windows xp fiesta sp3

HPQ-User
06-08-2007, 20:15   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

memo sormuş:
bilgisayarıma  xp fiestayı kurdum fakat sistem doğru düzgün çalışmadı güvenli kipte oturum açarken makina kitlenip kalıyor, wireless da modeme bağlanıyor fakat bir süre sonra bağlantı kesiliyor ve oturumu kapatırken dll hatası veriyordu bilgisayarı tekrar formatladım ama fiestayı yükledikten sonra yine aynı hatalar olmaya başladı. Daha sonra xp professional kurdum ve bilgisayarım düzgün çalışıyor...
Yardımlarınız için teşekkürler..... :)

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Intel Pentium 4  3.2Ghz 800 Mhz 1 Mb Cache
(hyper trading technology)
anakart: Intel Avalon D915GAV ( PCI Express)
Ram: 1.5 Gb twinmos DDR 400
ekran kartı: Asus EAX 1600 PRO 512 Mb DDR2 128 bit (PCI Express)
Hdd: 160 Gb seagate 7200 RPM SATA 4 Mb

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)

black_flood
06-08-2007, 21:07   |  #2  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

ya sayın mod siz bilinmeyen kişilerin kodladığı birşeyi kullanıyorsunuz acaba sebei ne bu sorunun hiç sordunuzmu kendinize?? belkide yapan kişi zararlı bir kod ekledi belkide  yazarken kodlama hatası yaptı ondan dolayıda stabil değil.eğer kodlamaları sıfırdan yapabilecek bir yazılımcı varsa tanıdığınız birlikte tasarlayın şuanda bende bu işe yoğunlaştım ama kodların hepsi kendime ait dışarıdan hiç almadım. tek sıkıntım office 2007 ve diğer buna benzer yazılımları entegre edememem.antivirüs yazılımlarını bile gömdüm en güncel makinada kurulum 25 dakia açılınca en son güncellemeler flash antivirüs winamp falan filanda kurulmuş geliyor.office yazılımı içinde çalışmalarım devam etmektedir.dll hatalarının sebebi kodlama hatası ben çok denedim hatta kernel exeyi iptal ettim sistem hızdan uçuyordu ama dll + drwatson boyna çıkıyordu.

Son Düzenleme: black_flood ~ 06 Ağustos 2007 21:09
pathofneo
06-08-2007, 21:30   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
130 mesaj

xp siesta sp3 mü siesta sürümü diye bişi var mı ilk defa dudum.bi ekran görüntüsü logosu warsa irtibata geçsin biri benle.

gökhan19
06-08-2007, 22:32   |  #4  
Yıllanmış Üye
997 mesaj
black_flood
ya sayın mod siz bilinmeyen kişilerin kodladığı birşeyi kullanıyorsunuz acaba sebei ne bu sorunun hiç sordunuzmu kendinize?? belkide yapan kişi zararlı bir kod ekledi belkide  yazarken kodlama hatası yaptı ondan dolayıda stabil değil.eğer kodlamaları sıfırdan yapabilecek bir yazılımcı varsa tanıdığınız birlikte tasarlayın şuanda bende bu işe yoğunlaştım ama kodların hepsi kendime ait dışarıdan hiç almadım. tek sıkıntım office 2007 ve diğer buna benzer yazılımları entegre edememem.antivirüs yazılımlarını bile gömdüm en güncel makinada kurulum 25 dakia açılınca en son güncellemeler flash antivirüs winamp falan filanda kurulmuş geliyor.office yazılımı içinde çalışmalarım devam etmektedir.dll hatalarının sebebi kodlama hatası ben çok denedim hatta kernel exeyi iptal ettim sistem hızdan uçuyordu ama dll + drwatson boyna çıkıyordu.
Bu yazıyı mod yazmadı uzmanına sor bölümüne gönderilmiş bi yazı bu.
Arkadaşım dediğin xp sürümü microsoftun çıkarmadığı hackerlerin nlite programıyla xpyi hafifleştirdiği bir sahte xp sürümü.Bunada yanıt bulman zor..Çünkü o işletim sistemi sahte ve xp ile alakası olmayan bir dosya değişikliğinden falan kaynaklanıyor olabilir..Kahkaha

ExCeLLiuM
08-08-2007, 01:38   |  #5  
ExCeLLiuM avatarı
Yıllanmış Üye
1,149 mesaj

black_flood güleceğim yoktu ya :)Sağolasın güldürdün beni. Modlar sizde biraz daha dikkatli olun. :)

gökhan19 un dediği gibi bu tarz güncellemeler microsoft tarafından yayınlanmıyor. Dolayısı ile sorunlar karşısında herhangi bir kaynaktan destek beklemek yanlış olur. Hackerlar taradından böle bişey çıkarıldığını bende duydum ancak ilgilenmedim yani bilmiyorum, fakat bir hacker tarafından kodlanmış bir servis packi sisteme yüklemek mantıklı değil. Onu bırak tek bir satır bile bir hackerın elinden çıkmışsa o programı sisteme koymak, bir hırsızın ürettiği kapıyı eve takmaktan pek farklı değil. Tavsiyem böyle şeylerle sisteminizi riske atmayın.