windows XP İnternet EXPLORER

yeaxoy
13-10-2011, 12:09   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Arkadaşlar, daha dün akşam, isnpiron 1501 laptop ıma, lisanslı windows xp ve microsoft office kurdum. Bilgisayarın bütün sürücülerini de yükledim. Kablosuz bağlantı ile internete girebilmekteyim. Henüz Windows update ten herhangibir güncelleme yapmadım. Sorunum şu; İnternet explorer başlangıç sayfam google, ancak bazen aynen şu oluyor. İnternet explorer ı çift tıklıyorum google açılır açılmaz mesela bir "b" harfine basıyorum ve ardından hata raporu gönder ekranı çıkıyor ve ie kapanıyor. Hemen ardından birkez daha çift tıklayıp aynı harfe basıyorum ve yine aynı olay ile karşılaşıyorum. Ancak "b" değilde "t" harfine basınca explorer hata vermiyor. Fakat bazen de "t" harfi için aynı sıkıntıyı yaşayabiliyorum. Yani klavyede ki her tuş için bu sıkıntıyı yaşamaktayım. Laptop tertemiz, format attım,xp yi kurdum, sürücüleri yükledim ama hiç bir anlam veremediğim bu olayı yaşıyorum. Tahmin edebildiğim tek husus, internet explorerin eski sürümünü kullanıyor olmam ile google'ın uyum göstermemesi.
Bu hususta yardımcı olabilcek bir arkadaşım olursa memnun olurum. Ama lütfen yok \drivers\etc deki hostu değiştir ya da mozilla kur olsun bitsin gibi saçma sapan şeyler yazıp konuyu kirletmeyin.

Anket
Son Düzenleme: yeaxoy ~ 13 Ekim 2011 12:11