Herkese selamlar. Arkadaşlar windows xp prof kullanıyorum. Artık virüsmüdür nedir bilmiyorum ama sistemi bazen açılınca klasik stilde açılıyor. Masa üstünden özelliklere giriyorum fakat windows xp seçili ama klasik gibi görünüyor.Böyle yaptığında ağ bağlantısıda kopuyor. Ve bazen veri yürütme engellemesi hatası veriyor. Herhangi bir tema değiştirme programıda kullanmıyorum. Acil yardımlarınızı bekliyorum.
windows xp klasik stile dönme sorunu
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
181 mesaj
Teşekkür ederim yüklediğiniz dosyayla deneyeyim bakalım bir sonuç alabilecekmiyim
OP Yıllanmış Üye
181 mesaj
(plordgt.bak) psw.win32.kates.fj virüsü var diyor C:\Documents and Settings\ \Local Settings\temp içinde dosyayı siliyorum hemen yenisi geliyor birtürlü kurtulamadım. Bu arada yukarıda verdiğiniz dosya işe yaramadı. Hala aynı sistem.
OP Yıllanmış Üye
181 mesaj
Arkadaşlar sorunu çözdüm sistemde psw.win32.j yani kates virüsü varmış antivirüs programı bu virüsün oluşturduğu dosyaları bulup siliyo fakat silinir silinmez yeni oluşuyordu. Kasperskynin kates virüsü temizleme aracıyla temizledim sistemi 30 saniye falan sürdü tarama ve temizleme sonra pc düzeldi. Böyle sorun yaşayan arkadaşlara duyrulur.