arkadaslar ben yenı uye oldum cok fazla formun ayrıntılarını bılmıyorum
arkadaslar wındows xp mı daha ıyı yoksa vısta mı onerılerınızı beklıyorum
arkadaslar ben yenı uye oldum cok fazla formun ayrıntılarını bılmıyorum
arkadaslar wındows xp mı daha ıyı yoksa vısta mı onerılerınızı beklıyorum
Tabiki VISTA
XP'den daha hızlı calısır ve uygulamaları yine daha hızlı calıstırır(tabi yeterli donanım saglarsan).
Cok daha güzel bi arabirime ve görsellige sahiptir.
XP'den daha stabil(kararlı) ve düzenli calısır(bunu vista'yı kullandıkca, zamanla anlarsın).
Ve yüzlerce yeni özellik icerir(bunların hepsi Aero gibi onplanda olmasada cok yararlı seyler), ayrıca daha güvenli bi yapıya sahip.
son olarakta DirectX 10(oyun ve multimedyanın gelecegi diyebiliriz) sadece Vista'da mevcut.
bunlar kısaca ozellikler, daha cok detaylı bilgi istersen CHIP tarafından hazırlanmıs ve son derece guzel bi Vista kursu var, oraya bakmanı oneririm:
elazigliTabiki VISTAValaha helal olsun en ince ayrıntısına kadar anlatmısın biraz bizede bıraksaydınXP'den daha hızlı calısır ve uygulamaları yine daha hızlı calıstırır(tabi yeterli donanım saglarsan).
XP'den daha stabil(kararlı) ve düzenli calısır(bunu vista'yı kullandıkca, zamanla anlarsın).
Ve yüzlerce yeni özellik icerir(bunların hepsi Aero gibi onplanda olmasada cok yararlı seyler), ayrıca daha güvenli bi yapıya sahip.
son olarakta DirectX 10(oyun ve multimedyanın gelecegi diyebiliriz) sadece Vista'da mevcut.bunlar kısaca ozellikler, daha cok detaylı bilgi istersen CHIP tarafından hazırlanmıs ve son derece guzel bi Vista kursu var, oraya bakmanı oneririm:
swordmaster_65konuyu gorunce ole bi estirdim iste, kaptırmısımelazigliTabiki VISTAValaha helal olsun en ince ayrıntısına kadar anlatmısın biraz bizede bıraksaydınXP'den daha hızlı calısır ve uygulamaları yine daha hızlı calıstırır(tabi yeterli donanım saglarsan).
son olarakta DirectX 10(oyun ve multimedyanın gelecegi diyebiliriz) sadece Vista'da mevcut.bunlar kısaca ozellikler, daha cok detaylı bilgi istersen CHIP tarafından hazırlanmıs ve son derece guzel bi Vista kursu var, oraya bakmanı oneririm:
belli oluyor baya bir kaptırmısın yani.
valla bende vista diyorum çünkü gerçekten her nekadar microsoft u sevmesemde gerçekten güzel os yapmışlar.Xp den daha hızlı çalıştığını tüm samimiyetimle söyleyebirim.Ayrıca oyun sorunumuda NFS-Carbon hariç çözdüm yeni sürücü çıktı 169.01 beta onunla birlikte medievel II de 10 fps artışı sağladım şu an herşey yolunda.
Ayrıca sanki gün geçtikçe daha hızlı çalıyo pc.
serkanyuregir.....Ayrıca sanki gün geçtikçe daha hızlı çalıyo pc.o bendede var, sıfır kurulumdan sora o kadar doldurmaya ragmen XP'deki gibi zamanla performans kaybı yasamıo hatta ilerleme bile kaybedio. ilk basta bana ole gelio sanmıstım ama 1-2ay once format atmak zorunda kalmıstım, suanda hdd'nin cogu dolu olmasına ragmen ilk bastakinden daha iyi diyebilirim. tabi bu mucize deil vista'daki bazı yenilikler sayesinde. en basit ornegi "Hızlı Getirme" hizmeti, zaman icinde sistem performansını izleyip gelistirmeyi saglıo.üstüne bide oteki bilindik bakımları yapınca(gereksiz dosya ve klasörleri temizleme, arada bi disk birlestirme...) gercekten zamanla olusan performans kaybı kalmıo, hatta tersine bile donebilio.
Son Düzenleme: uGuR.uK ~ 28 Ekim 2007 19:29
Bluehasgulwındows xp mı daha ıyı yoksa vısta mı onerılerınızı beklıyorumSistem bileşenlerine göre cevap değişir..
normalde tabiki vista(xp kullanıcısı olmama rağmen) yeterli donanım olduğu srece çok dha iii kullandm çnkü ordan bliorm 1-2 aksaklkta dha yeni olduğu içndr blkde ama sistemn yetiosa şiddetle vista kurmanı tavsye ederm
ben ilk defa bu forumdan vısta hakkında iyi şeyler duydum yada ben pek fazla araştırmadım.işletım sıstemı vısta olan hep xp ye geçmek için çaba atardı burda enteresan??..:)))
onlineTRben ilk defa bu forumdan vısta hakkında iyi şeyler duydum yada ben pek fazla araştırmadım.işletım sıstemı vısta olan hep xp ye geçmek için çaba atardı burda enteresan??..:)))vista hakkında iyi konusulan baya sey oldu tabi sen pek gorememisin bide o caba atanlar ufacık bi hatala bile ugrasamayıp kolay yolu secio genelde. biz burda her türlü sorunu sorup cevapladıgımızdan doru yoluda buluoruz