Arkadaşlar Teknosa'da gördüm. Windows Vista zannettim. İndireceğiniz bu vista pack 26,6 MB. Ama kurarken 431 MB yer kaplıyor! İndirip kurun ve kendi gözlerinizle görün. Görüntüyü orijinal vista'ya dönüştürüyor. Ben şu anda softpedia.com'dan indiriyorum. bu sitenin arama penceresine 'Vista inspirat' yazıp,aratın. Sevgiler.
WINDOWS XP'NİZİ VİSTAYA DÖNÜŞTÜRÜN
Yapılabilir tabi ki..
Ancak,yüklemeden önce,öncelikle sistem geri yüklemeyi açık duruma getirmek iyi olur..Sonra da bir tane geri yükleme noktası belirlemek gerekir..
Vista görünümünü beğenmezseniz ya da sorun çıkarsa böylece kolayca belirlediğiniz zamana geri yüklersiniz; beğenmediğiniz ya da sorun yaşadığınız durumdan kurtulursunuz..
Arkadaşlar kurdum. Vazgeçemeyeceksiniz bence.
CU_GS7, zaten uninstall özelliği var bu pack'in.
26mb kurarken nasıl 431 mb yer kaplıyor anlamadım.
ferrarili adam26mb kurarken nasıl 431 mb yer kaplıyor anlamadım.Kendi orijinal pack'inde indirince boyutu 26 MB. Ama kurulum için 431 MB'lık yer istiyor. Kendini açıyor...
Bu sıradan bir Vista dönüştürücü değil arkadaşlar. Ben kullanıyorum. İnanın pişman olmayacaksınız. Bakın Chip bile sitede aynı programı konu yapmış. Ben Teknosa'yı gezerken rastladım bu gün bu güzel yazılıma.
evet ben bu yamayı kullandım
bildiğim kadarı ile yapımcı site http://www.crystalxp.net
bunu chip geçmiş sayılarının birinde tanıtmıştı...
ama daha küçük boyutlu yamalar var linkini vereyim...
tabii bu küçük yama sadece görünüm için ...yukarıda bahsedilen yama çok daha teferrutlı ...
bence 26 mb liği kurun ama sisteminiz benimki gibi biraz yavaşsa bu küçük yamaları kurun...
saygılar...
saolun arkadaşlar bende sayenizde yükledim kesinlikle süper ama bilgisayarda bir yavaşlamaya yol açıyor olabilir mi benim pc yavaşladı sanki ?
Mirekussaolun arkadaşlar bende sayenizde yükledim kesinlikle süper ama bilgisayarda bir yavaşlamaya yol açıyor olabilir mi benim pc yavaşladı sanki ?RAM'iniz yüksek se yayaşlamaya yol açacağını sanmıyorum.
Ben de o kadar güzel çalışıyor ki. Sistemimi aşağıda görüyorsunuz zaten. Farkında mısınız tüm windows XP'yi Vista moduna dönüştürüyor. Tekrar söylüyorum, yüklemeyenler ne kaçırdığını bilmiyor.
Bu tür programlar ram'den yer.İslemcinizide biraz mesgul eder.Bu tür programları orta seviye bilgisayarı olan arkadaslar o yüzden pek kullanmasını tavsiye etmem.256 mb ram olanlar kesin uzak dursun.Bunun haricinde alternatif olarak farkli temalar icin windowsblinds isimli programi kullanabilirsiniz.Dergilerde gördügünüz ilginc masaüstleri bu programla yapılıyor.İnternette bu programla ilgili bir sürü tema bulabilirsiniz.
ayrıca objeckdock (apple benzeri bi dock cubugu) styleXp (sanırım fare imlecini farklı ( masaya vuran eller parmak gibi) degistiriyordu)
demeyin yaw sileceğiz anlaşılan benim ram 256 demekki o yüzden yavaşladı peki ben ram ı yükseltsem bi 512 alsam uyumsuzluk olmaz dimi biri 256 biri 512 diye !
bildiğim kadarıyla 256+512 olmuo.galiba aynı marka aynı model birden fazla ram i bir arada kullanabiliosun.
tuncabbildiğim kadarıyla 256+512 olmuo.galiba
arkadaşım olmuyo sanmayın sakın olur olmasına da aynı kapasite,aymı frekans ve marka olursa daha verimli olur problem çıkarmaz...Son Düzenleme: tunç ~ 14 Mayıs 2006 00:37
saolsın bu baslıgı acdıgın ıcın bende bunu arıyordum,en kısa zaamanda kurcamn pc ye.
İnidrdim gercekten cok sık duruyo.Vista güzel olacaga benziyor.
ufuksİnidrdim gercekten cok sık duruyo.Vista güzel olacaga benziyor.Hele masa üstündeki görsel efektlerine bayıldım. Bilgisayar aşkımı doruğa çıkardı bu 'Vista Pack'.
ingilicemi türkçemi bu türkçe xp leri ing. çevirmesin.
ferrarili adamingilicemi türkçemi bu türkçe xp leri ing. çevirmesin.Hangi dilde kurmak istediğini sana soran bir menü geliyor zaten. Merak etme.
Bende merak edip kullanmıştım. Sistem geri yüklemeyi açıp denetleme noktası oluşturmama rağmen (beyenmezsem geri alırım düşüncesindeydim) geri alamadım. Sonuç: FORMAT !!!
Kurulumda bir ayarı var kurarken xp dosyalarıyla yer değiştirme gibi bir seçenek zannedersem ona dikkat etmek lazım
CarcharothBende merak edip kullanmıştım. Sistem geri yüklemeyi açıp denetleme noktası oluşturmama rağmen (beyenmezsem geri alırım düşüncesindeydim) geri alamadım. Sonuç: FORMAT !!!Begenmedin yani öyle mi?Bence cok güzel.Silemey gerek yok.Bu programın kendi uninstalli var ordan silince eski haline dönmüyor mu?
Kurulumda bir ayarı var kurarken xp dosyalarıyla yer değiştirme gibi bir seçenek zannedersem ona dikkat etmek lazı
bence de orjinalinin çıkmasını beklemek daha iyi olur. henüz olgunlaşmamış bir ürün. ama ille de bir arayüz isterim diyorsanız, ki ben isteyenlerden idim, windowsblinds tarzı bir program ile performansınızdan da pek kayıp vermeden mac os tarzı bir xp'niz olabilir. süper duruyor, şiddetle tavsiye ederim. doğan görünümlü şahin gibi be :)
arkadaşlar vistayı yükleyecekseniz 1 tane 512 1 tane 256 mb ram işinizi rahatlıkla görür