merhaba arkadaşlar. bende orjinal xp pro sp2 cd'si var ama cd kırıldı bende ki orjinal XP Product Key ile korsan bir xp cd'sini kurmaya çalıştım Product Key'i kabul etmiyor ama kaçak bir Product Key'i kabul ediyor. bu sorunu nasıl çözebilirim. teşekkürler.
Windows XP Product Key Sorunu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
875 mesaj
Microsoft arayın sitesinde olması lazım bir windows xp imajı ındirip cd ye yazdırarak lisansınız kullanabilirsiniz sitesinden bakın ama
OP Taze Üye
2 mesaj
khramnKorsan lisansla kurun ve microsoftun sitesinden ürün anahtarı güncelleme sihirbazını indirip çalıştırın, sizden rün anahtarınızı isteyecek, orjinal anahtarını girip değiştirmesini ve windowsunuzu etkinleştirmesini sağlayın. Her formatta aynı şeyle uğraşmak istemiyorsanız etkinleştirmeden sonra ghost veya true imaj vb. bir yazılımla C diskinizi yedekleyin, format gerekirse uğraşmadan 5-10 dakikada yedeği yüklersiniz.Microsoft'un sitesinde ben o programı bulamadım o programı nasıl bulabilirim?
Taze Üye
2 mesaj
kardeşim anladığım kadarıyla windowsun sahte legal xp adlı programı yükle oo orginal yapar
Yıllanmış Üye
258 mesaj
Programla uğraşmak istemiyosan çalıştıra %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a
yazın ondan sonra telefonla aramak istiyorumu işaretleyin açılan pencerede güncelleştir yazan yere tıklayıp ürün anahtarınızı yazın
Yıllanmış Üye
802 mesaj
tocugu_ts61kardeşim anladığım kadarıyla windowsun sahte legal xp adlı programı yükle oo orginalo programı kullanma trojan içerir
Yeni Üye
36 mesaj
http://go.microsoft.com/fwlink/?Lin...&clcid=0x409 vermiş olduğunuz sisteme giriş yapıyorum şifre ile beni yardım sayfasına yönlendiriyor..neden acaba xp yi kaçak görüyor çözemedim..