maxrealqnxMerhaba beylerTekrar merhaba arkadaşlarSize pek saçma gelebilecek ama benim için önemli bir sorunu bertaraf edecek bir soru sormak istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Windows işletim sisteminin tarih ve saat ayarlarının başka bir kullanıcı tarafından değiştirilmesini nasıl önleyebilirim ?
Bunu sağlayabilecek bir program yada bir windows ayarı varmı ?
DeepFreeze hariç
Kolay gelsin......
Windows Xp Saat & Tarih başlıklı topic'te bu soruya cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Yalnız benim öğrenmek istediğim tam olarak bu değildi.
Soruyu eksik sorduğumu gelen cevaplardan anladım.
Buda benim hatam idi.Diğer kullanıcılardan kastım sadece kısıtlı Windows Xp kullanıcıları değil hepsi içindi (Administrators)
Yani Öööle bi şey yapmalıyım ki Saat ve tarih sadece Bios'tan değiştirilebilsin !
DeepFreeze yine hariç
Hadi bakalım size gerçek zamanlı stratejik bir soru
Cevap veren arkadaşlara selam
Umarım aynı konu başlığı nedeni yüzünden Chip abi bana kızmaz [V]
Son Düzenleme: Max_Real Qnx ~ 05 Nisan 2007 11:27
Windows Xp Saat & Tarih 2
Bence deveye hendek atlatmak daha kolay dicem olmıcak. Bakmak lazım bir kaç programa
hayır kısıtlı kullanıcı tanımlarsın hiç kimse sat veya taihi değiştiremez denetim masaı kullanıcı profilleri
Tamam anlıyorum size garip gelebilir ama bu şekilde bir yol izlemek zorundayım.
Çünkü kardeşimle beraber aynı bilgisayarı kullanıyoruz ve kısıtlı kullanıcı olarak bir oturum açtığında bazı proglar hata veriyor.
Bu gibi bir hata ile uğraşmaktansa ben kestirme bi yol bulmak istiyorum.
programları kurarken bazı seçenekler vardır tüm kullanıcı profillerimi kullansın veya sadece admin konmundkilermi diye seçenekleri işaretlersen olay tamamdır
erkancprogramları kurarken bazı seçenekler vardır tüm kullanıcı profillerimi kullansın veya sadece admin konmundkilermi diye seçenekleri işaretlersen olay tamamdıTamam bende öööle yaptım emme bazı proglar inatla hata masajı veryo.Mesala anakart sıcaklığını ööölçen program canımı sıkıyor.
Yok hiç değil bi sorun olsa tespit edemeycem ve git işin yoksa para savur.Neyse siz bana asıl istediğim cevabı verebilirmisiniz onu ögreneblirmiyim
yav üzerinde sağ tıkla farklı çalıştır de admin modu seç şifre varsa gir çalışır
erkancyav üzerinde sağ tıkla farklı çalıştır de admin modu seç şifre varsa gir çalışıBana ait olan şifreyi neden kırdeşime söööliyim
Hala kolaya kaçeyyon istediğim ceavvap bu değilSon Düzenleme: Max_Real Qnx ~ 05 Nisan 2007 13:08