windows xp sp3 professional cd oluşurmak

HPQ-User
24-02-2010, 23:37   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

ada sormuş:
arkadaşlar ben yedek olarak windows xp sp3 professional cd si oluşturmak istiyorum yani sitesini buldum indirip cd ye yazcam bu kurdugum cd ile format atabilirmiyim?format atmak için cd de ne gibi dosyalar olmalı?

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
intel amd
2 gb ram

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.2) Gecko/20100115 Firefox/3.6

sevencocuk
26-02-2010, 01:32   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

windows xp sp3 iso indir cd kur olur ama önce bi iyice araştır yanlış yapma yoksa cd calışmaz.

Sefa Adak
26-02-2010, 10:37   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,824 mesaj

Merhaba

Download edeceginiz Win.XP SP3 dosyası Image dosyası yani ".iso" uzantılı olmalıdır.Bu dosyayı Nero gibi bir CD/DVD Burn programıyla Disc'e CD Kalıbı şeklinde yazdırırsanız, olusturdugunuz CD ile PC'yi Boot ederek Format islemini gerceklestirebilirsiniz.Bu noktada CD Kalıbı şeklinde yazdırmaya dikkat edin, yoksa PC'niz CD'den Boot etmicektir.Nero Burning ROM'un CD Image kısmını kullanırsanız sorun olmayacaktır.

- Nero Burning ROM'u PC'nize yukleyin.
- Win.XP SP3 Image dosyasını download edin.
- Nero zaten o img dosyasını otomatik algılayacaktır, uzerine cift tıklamanız yeterli.
- CD Image seklinde acılan pencerede sürücünüze bos CD Takın ve Burn edin.

Win.XP SP3 CD'niz hazırdır.PC'yi CD'den Boot ederek kurulum islemini gercekleştirebilirsiniz.

Kolay gelsin..