Arkadaşlar selamlar. Ben size birşey soracaktım. Sistemime Pardus kurdum. Ertesi gün ebim beğenmediği için, hazır format eli değmişken tam format atalım dedik.Sadece müziklerimizi başka bir diske yedekledikten sonra, tüm diske format attık. Windows kuruldu, bize verilen driver CD'sindeki kurulabilen tüm dosyaları kurduk (XP ile uyumlu olan. Sadece Chiposet ve ses kartı sürücüleri kuruldu). Ancak sürücüler kurulurken Windows yeniden başlatılmadı.
Sonra da Zoom USB ADSL Modem sürücüsü kuruldu.
Format işini arkadaşn evinde yaptık. Kendi evime getirdim PC'mi. Sonra da Avira Antivir , Firefox , Winamp gibi programları kurdum (İlk formattan önce de ilk kurduğum programlardı).
Baktım, bir sorun var. İşletim sisteminin bazı servisleri geç açılıyor. Ertesi gün başka bir CD'den format attık. Ancak yine aynı hata vardı ve yine restart atmadan sürücüler falan kurulmuştu.
Şimdi ise Sistem Geri Yükleme, MSConfig falan da çalışmıyor :).
Birşey daha anladım, Windows XP kurarken taktığımız optik, CD çekerken ve CD okurken, sabit sürücüdeki müzik dosyası okunurken bile sesin kesik kesik gelmesine sebep oluyordu.
Yeni aldığım DVD-RW optiğim ile , çiziksiz bir CD'den kurulum yapsam, sürücüleri restartlı kursam sizce aynı sorun olabilir mi ?