HAMİT sormuş:
herzaman güncellendikten sonra hata vermesi
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
her sey normal
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)
HAMİT sormuş:
herzaman güncellendikten sonra hata vermesi
Soru Türü: Yazılım
Sistem Özellikleri:
her sey normal
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)
Bir yerden orjinal işletim sistemi bulup kurman gerekiyor korsan xp'i kurduğun için bu uyarıyı alıyorsun.
Evet, işletim sisteminizin her güncelleme esnasında lisansının olmadığını tespit ediyor Microsoft. Bu yüzden bahsedilen uyarıyı alıyorsunuz.
HPQ-UserHAMİT sormuş:hiçte normal değil , korsan windows kullanıyorsunuz ,
herzaman güncellendikten sonra hata vermesiSoru Türü: Yazılım
Sistem Özellikleri:
her sey normalİnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)
yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz :DSon Düzenleme: panda34 ~ 22 Mayıs 2009 21:22
korsan yazılıma hayıır.
bence bu tür hataların çözümlerini bulmaktansa hemen yeni bir orijinal XP cd'si temin edin.
Tamam korsan windows kullanabilirsiniz, arasıra fotmat atmanızda gerekibilir, format attıktan sonra güncellemelerle sistemi stabil ve güvenli tutmakta isteyeblirsinizde keşke her formatta bununla uğraşmaktansa soruna sebeb olan güncelleştirmeyi nette araştırıp sistemi güncellerken güncellemeleri otomatik değilde denetle bana bildir ama indirip kurma şeklinde ayarlayıp ilgili güncellemeyi gördüğnüzdede güncellemeye sağ tıklayıp gizle diyerek onun kurulmasını rahatlıkla engelleyebilirsiniz. İlgili yamanın nosu KBxxx590 gibi birşeydi tam hatırlamıyorum.