Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi windows7 format atarken 0x0 diye bi hata kodu alıyorum.İnternette biraz araştırdım ama çözümler işe yaramadı yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Windows7 Format Hatası 0x0 (Resimli) ÇÖZÜLDÜ
İnternette ESD sıkıştırmalı diye tabir edilen medyalardan kullanıyorsun onlar orijinal değil Windows 8 kurulumu modifiye edilerek kurulum dosyası hazırlanıyor bu yüzden orijinal (msdn diye geçer) medyalardan kullanmalısın. (Nereden anladığıma gelince ESD sıkıştırmalılar Windows 8 kurulum temelini kullanırlar ve açılan pencerede Windows 8 stili.)
İnternette ESD sıkıştırmalı diye tabir edilen medyalardan kullanıyorsun onlar orijinal değil Windows 8 kurulumu modifiye edilerek kurulum dosyası hazırlanıyor bu yüzden orijinal (msdn diye geçer) medyalardan kullanmalısın. (Nereden anladığıma gelince ESD sıkıştırmalılar Windows 8 kurulum temelini kullanırlar ve açılan pencerede Windows 8 stili.)Arkadaşa katılıyorum. Orijinal bir kurulum medyası edinmelisin. Üzerinde oynanmış hepsi bir arada olan isolar sıkıntı çıkarabiliyor. Bir de bu hata ekranıyla tam olarak hangi işlemden sonra karşılaşıyorsun.
Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim işletim sistemim windows 8.1 bu hataya alttaki resimdede gördüğünüz gibi yükleme güncelleştirmeleri karşıdan yükleniyor aşamasından sonra geliyor 1121Kb yüklendikten sonra bu hatayı veriyor
boot ettirerek kullan masaüstünde özellikle oynanmış medyalarda sorun çıkarabiliyor.
olmadı güncellemeleri atla kurulumdan sonra sonra updateden yüklersin. (zaten boot ettirerek güncellemeleri atlamış oluyorsun)
Kardeş cevabın için teşekkür ederim boot dediğin bios ayarlarından 1st ye getirerek format atmakmı ben onu yapıyorumda bir türlü görmüyor flaş ile atmaya çalışıyorm yine normal başlıyor bilgisayar dvd room arızalı başka türlü boot ile atma yöntemi varmı
disk yönetiminden flashı aktif hale getir görünür
(çalıştıra diskmgmt.msc yazacaksın)
veya şu komutları da kullanabilirsin (daha garanti):
Öncelikle USB'deki tüm dosyaları masaüstüne at. Usb bellek silinecek. Ardından yönetici olarak bir cmd aç ve komutları gir:
diskpart
lis dis
sel dis 1 (usb sürücünün numarası boyutundan anlayabilirsin.)
clean
cre par pri
format fs=fat32 quick
active
assign
exit
Ardından cmdyi kapat ve dosyaları geri USBye kopyala ve bir daha dene.
Elinde mevcut bir Windows 7 veya 8 iso varsa Ultra iso programıyla açılabilir usb yapabilirsin.
boot ettirirsen kurulumda güncelleme yapılmaz. isoyu rufus ile usbye yazdır: http://www.gezginler.net/indir/rufus.html