arkadaşlar ben wondows 7 90 günlük denemek için indirdim windows 7 indirmeye başlayınca 2.24 gb olarak güzüküyordu indirdkten sonra kontrol etim bilgisayara kayıtlı hali 2.23 gb bu normalmi yoksa anormalmi bu şekilde kurarsam ne olur şu anda nero programiyla dvd ye yazdırdım iso kalıbı olarak cvpbekliyom şimdiden teşekürler
windows7 indirken 2.24gb indirdikten sonra 2.23 gb
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
235 mesaj
AnormaL Bir Durum Yok Kanımca.Sistemi KurabiLirsiniz.
Evet indirirken açılmış halinin boyutu yazıyor pcye indirdikten sonra paket boyutu yazıyor indirdiğiniz dosyayı winrarla açıp klasöre çıkarırsanız 2.24 olarak görürsünüz durum normal bizdede öyle yani.
Son Düzenleme: matrax-38 ~ 10 Eylül 2009 23:25
Diskteki boyutu farklı olabilir, normal. Zaten ISO'ya sağ tıklayıp özellikler dediğinizde iki tür boyut verir size bir kendi boyutu birde diskteki boyutu.
bende sana özel mesaj atacaktım saol ilgilendiğin için benim anlatmak istediğim ben dün konu açmıştım indiremiyom die zaten ama şimdi idirdim indirmeden önce windows 7 sitesinde indirmeye başlayınca 2.24 gb olarak güzüküyordu şimdi indirme biti ama bilgisayarıma indirilen 2.23 gb daha dvd ye yazmadan bu şekil zaten indirmeyi dowloand managerle yaptım onda güzüken 2.24gb şimdisei ndirme biti indirilen 2.23gb bu normalmiSon Düzenleme: zazaca ~ 10 Eylül 2009 23:30
teşekürler yardımınız için ben aslında vista ultimate kulanıyom sadece denemek için kurup tekrar vista kuracam merak etiğimde şimdi bunun 90 günlük denek için lisans anahtarını nerden alacam son olarak yardım bekliyom şimdiden teşekürler herkese iyi geceler