herkeze hayırlı aksamlar benim sorunum daha onnce xp kullanıyordum ama şimdi windows7 ye gectim. gectim gecmesinede xp kullanırken pc yi lcd ye baglayıp bir ara kablo sayesinde lcd den seyredebiliyordum ama windows 7 ye gecince lcd den bir sey izlemek istedigimde gecersiz aygıt komutu cıkıyor lcd de ne yaptıysam olmadı yardımlarınız için şimdiden herkeze teşekkürlerimi sunarım
Windows7 LCD ekran bağlantısı sorunu [ÇÖZÜLDÜ]
birde video izlerken 2 gb ram olmasına ragmen xpde hd filmleri izliyordum sorun olmuyırdu ama şimdi video paylasım sitelerinden video ilerken tam ekran yaptıgımda hafif takılmalar oluyor nedir anlamadım xp ye gerimi donsem acaba
İlk söyleyen ben olayım: Konu başlığını daha uygun ve sorunuzu anlatan bir şey yapın lütfen.Ekran kartınızın güncel sürücüsü yüklü mü?
yok kardesim sagoldao olmadı ya birde ben acemisiyim bu bilgisayarın sizin gibi ustalasamadım daha ayrıntılı anlatırsanız cok memnun olacagım tesekkurler
birde ozür dilerim yalnıs soylemisim
DESTEKLENMEYEN MOD yazısı cıkıyor lcd de
Tamam yardım edelimde ilk önce Konu başlığını düzenlerseniz sevinirim. ben onu uyaracaktım Mustafa önceden basmış :)
Türkçe forumda Türkçe destek verilir gibisinden.
Driver güncellemesini yapın Ekran kartınızın en son sürümü nvidia yada ati.com dan indirip (modeline göre) 32 bit yada 64 bit olanı seçip kurun.
Bilgisayar yeniden başlasın.
İster Ekran kartının yönetim panelinden Mesela nvida da böyle aşaüıdaki resimden baktığınızda:
LCD ekran burada gözükmeli. Bu kısımda ekran ayarlarınızı yapın görüntü düzelecektir.
Ati de de benzer ayar bulunmaktadır sadece ekran değişik.
Birde K-Lite Mega Codec in en son sürümünü yükleyin:
http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=5600&s=42
buyrun.
Sorunlar çözülür inş. Başka aklıma gelen birşey yok.
En son yükleyeceğiniz kode büyük olasılık sorunu çözecektir.
Desteklenmeyen mod dediği yüksek çözünürlükten dolayı olmuş olabilir çözünürlüğünüzü düşürün. 1280 * 1024 gibi yada 1024 * 769 gibi.
tesekkürler bir denerim artı daha bugün foruma uye oldum kuralları bilmiyordum ozür dilerim
gereksiz yere başlık açmamak için bende burada sorayım windows 7 nin 64 bitte tam performasta çalışması için donanımların 64 bit olması haricinde kullanılan bütün programların 64 bitmi olması gerekir.Ve eğer ana donanımlar (anakart,işlemci,ekran kartı) dışındaki örneğin web cam parçalar 64 bit driveri olmayıp 32 bit olarak yüklendi ise sistem 64 bitmi çalışır.Öncelikle ram miktarınız 4 gb'tın altında ise 32bitten daha fazla performans alırsınız. Ayrıca küçük bir mantık sayesinde sorduğunuz soruya kendiniz cevapta verebilirdiniz.Yani program yapıcıları 32bit-64bit olarak iki tane program ortya koyuyor.Bunu yapmasının mutlaka bir sebebi vardır. Yani o zaman yazılım şirketleride 64bit yapmak yerine 32biti 64bite kurardı sorun ortadan kalkardı.
Hem 64 bit öyle harika bişey değil.Herkes 64bite zorunda olduklarından geçiyorlar. Yani sisteminin 4 ve üzeri ramlari tanıması için kuruyorlar ve tam olarak driverleri yok.
Saygılar...
adam yardım istemiş ingilizce sohbete çevirmişsinizBence ingilizce yazan arkadaş, konuyu açana gönderme yapmış sen anlıyamamışsın.https://www.chip.com.tr/forum/chi ... idiyor_t149436.html burdaki adamın isyanı doğru!!!
Tamam yardım edelimde ilk önce Konu başlığını düzenlerseniz sevinirim. ben onu uyaracaktım Mustafa önceden basmış :)
Türkçe forumda Türkçe destek verilir gibisinden.Driver güncellemesini yapın Ekran kartınızın en son sürümü nvidia yada ati.com dan indirip (modeline göre) 32 bit yada 64 bit olanı seçip kurun.
Bilgisayar yeniden başlasın.
İster Ekran kartının yönetim panelinden Mesela nvida da böyle aşaüıdaki resimden baktığınızda:
LCD ekran burada gözükmeli. Bu kısımda ekran ayarlarınızı yapın görüntü düzelecektir.
Ati de de benzer ayar bulunmaktadır sadece ekran değişik.
Birde K-Lite Mega Codec in en son sürümünü yükleyin:
http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=5600&s=42
buyrun.Sorunlar çözülür inş. Başka aklıma gelen birşey yok.
En son yükleyeceğiniz kode büyük olasılık sorunu çözecektir.
Desteklenmeyen mod dediği yüksek çözünürlükten dolayı olmuş olabilir çözünürlüğünüzü düşürün. 1280 * 1024 gibi yada 1024 * 769 gibi.
Kardeşim çok sagol sayende bu işide hallettim birtek sorunum ladı medemleilgili baslık attım eger bilginni paylasırsan memnun olurum hayırlı gunler