arkadaşlar dün akşamdan beri mavi ekran hatası almaya başladım.30 dakika bir pc kapanıyor.bu süre değişiyor.kafayı yicem yaa.build7048 indirmeme bile fırsat vremiyor.kapanıp duruyor pc.bu sorunu çözmek için yama falan varmı.
windows7 mavi ekran hatası(20 dakikada bir oluyor)
Programlarınızı bir kontrol edin windows uyum sorunu yaşıyor olabilirsiniz.Sorun raporlarını taratın ve sorununuzun çözümü varmı yokmu bir bakın.Bulamazsa siz teker teker inceleyin ve sorununuza neden olan mavi ekran hatasına neden olacak sorunu bulun ve ayrıntılarını inceleyin sonrada netten çözümünü araştırabilirsiniz.Genellikle sorun çıkaran programlar avg,avasttır.bunlar yukluyse silin derim ben öncelikle.
kaspersky kullanıyorum.orjinal lisanlı.neyse arkadaşlarım teşşekkür ederim cevabınız için. windows7 tamamen kaldırdım..orjinnal vistamı kurdum. bana vista daha hızlı geldi gibi.windows7 bana göre daha geliştirilmesi lazım...çünkü arasıra takılıyor ve kilitleniyordu bunun sonucunda mavi ekran hataları almaya başladım.windows7 yi beğendim ama henüz daha çok geliştirilmesi lazım...inanın vista daha çok hızlı açılıyor ve sağlam işletim sistemi gerçekten.ram 4 gb.
KARDEŞİM BEN DE FLASH DİSKİ TAKTIK MI MAVİ EKRAN GELİYOR ..!!!!
SENDE DE BÖYLE BİRŞEY OLABİLİR.
windows7 yi kaldırdım.vistaya döndün.şu nu anladım..biraz daha zamana ihtiyacı var windows7 nin
Mirosoft'un yaptığı iş gerçekten takdir edilmeli. İşin o yönünden bakmak gerekiyor. Başka bir işletim sistemi gibi (adını anmasamda siz anladınız) belirli bir konfigürasyona hitap etmiyor. Hepsini birden kazanmaya çalışıyor. Mavi ekranda bu işte nasıl olduğunun bir göstergesi aslında. Çok büyük bir yelpazede hakim olabilmenin yan etkisi bu olsa gerek. Bence Windows 7 yi kaldırmadan önce güvenli modda bilgisayarını açıp hata raporu göndermeyi denesen iyi olurdu. Ayrıca yüklediğin bir programın Başlangıç ta etkin hale gelmesi buna sebep olabilir. Bunları tek tek kontrol edip sorunu çözebilirdin belki de. (ki ben kesinlikle bunu denerdim)
Fakat ne diyelim Vista'ya dönmüşsün. Kötü değil. Malum Windows 7 , Windows Vista'nın makyajlanmış hali bi bakıma. Umarım tam sürümde sorunun çözülür ve kullanabilirsin.
İyi günler...
önce bi ram'lari kontrol et.sorun varmı diye.
eğer sorun hala devam ediyosa bi xp'ye geç bakalım ondada yapıyomu böyle bi şey.eğer yapıyosa pc de bi sorun var demektir.
sezerrrrönce bi ram'lari kontrol et.sorun varmı diye.Konu hortlamış.
eğer sorun hala devam ediyosa bi xp'ye geç bakalım ondada yapıyomu böyle bi şey.eğer yapıyosa pc de bi sorun var demektir.
rassokaspersky kullanıyorum.orjinal lisanlı.neyse arkadaşlarım teşşekkür ederim cevabınız için. windows7 tamamen kaldırdım..orjinnal vistamı kurdum. bana vista daha hızlı geldi gibi.windows7 bana göre daha geliştirilmesi lazım...çünkü arasıra takılıyor ve kilitleniyordu bunun sonucunda mavi ekran hataları almaya başladım.windows7 yi beğendim ama henüz daha çok geliştirilmesi lazım...inanın vista daha çok hızlı açılıyor ve sağlam işletim sistemi gerçekten.ram 4 gb.arkadaşım bunu yapması doğal çünkü daha deneme aşamasında zaten 2010 da win 7 durdurulacak ve win7 için 5 yıl ayrılacak yani 2015 e kadar win7 kullanacağız tabiiki bu 5 yıl içerisinde win7 kullanacaksınız hemde normal bir sistem şeklinde microsoft win7 ye 5 yıl destek verdikten sonra bağını koparacak yeni bir işletim sistemi yapacak aynı xpdeki gibi 5 yıl sürcek win 7 çünkü nt yapacak