slm arkadaşlar bende windows7 kullanmaya kara verdim ama nasıl nerden ve nasıl kurcamı bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz işletim sistemi oyun için 64x bit olucak
windows7 nasıl indircem
Vatan'a gidin, alın bir Windows 7. Kutulu şekilde. İçinde hem 32, hem 64-bit var.
http://www.vatanbilgisayar.com/m ... ils.aspx?I_ID=40286
90 günlik sürüm var onu deneyebilirsiniz. (RTM 7600'dür)
İnceleyin ;
http://download.chip.eu/tr/Windows-7_4964328.html
Edit ; Enterprise sürümdür, lisans gömülü olarak gelir. Sistem kurulduktan sonra aktive et seçeneğini seçmelisiniz.
Zaten microsoft bu sefer yapıcağını yaptı korsanı bitiricek gibiler :)) Bende Home Premium almak için çabalıyorum fazlasına gerek yok zaten :))
ms korsanı bitirse herkes linux,macos vs. kullanmaya başlar.bütün programlar bunlara uyumlu olur sonrada olan ms e olur
ben sadece yönlendirmenizi istedim illegal bişey değTam bir sürüm istiyorsunuz. Tabî ki de illegal bir paylaşım. [email=Mustafa@PC]Mustafa@PC[/email] zâten sizi yönlendirmiş. Oradan indirin.
ms korsanı bitirirse açık kaynağa toplu geçişler yaşanmaz sadece bazı insanlar geçer bunun yerine insanlar işletim sistemine bağlılıklarını arttırır adam örnek veriyorum windows 7 3 değilde 6 sene kullanır. yani kitlesel bir geçiş yaşanmaz
ms korsanı bitirirse açık kaynağa toplu geçişler yaşanmaz sadece bazı insanlar geçer bunun yerine insanlar işletim sistemine bağlılıklarını arttırır adam örnek veriyorum windows 7 3 değilde 6 sene kullanır. yani kitlesel bir geçiş yaşMS aynı düşünceleri paylaşıyor olsaydı emin olun korsan Windows diye bir şey kalmazdı, tabi bu benim düşüncem...
google diye birşey var. Senin yaptığın yasal bir forumda soğan dikmek.
Sana tavsiyem aynı mesaj başlığını google da aramak. bir çok güzel sonuç seni bekliyor. ama ilerdeparan olunca en azından almayı dene. Ondan ekmek parası kazananlar var... günlerce program için kafa patlatanlar var. birde parayla ocaktaki şömine yakanlar var orayı hatırlama alırken ...
Tam bir sürüm istiyorsunuz. Tabî ki de illegal bir paylaşım. [email=Mustafa@PC]Mustafa@PC[/email] zâten sizi yönlendirmiş. Oradan indirin.Tuğberk bence o fiyat düşmesi biraz zor gibi.Windows 7 çıktı hala bir güzel fiyat düşümü yok!Ama memnuniyetten dolayı çok satarsa normal ama fiyat düşümü keşkelik.Nereden biliyorsunuz? Belki de herkes Windows 7 alır. :) Ayrıca ucuz sattıkça herkes o sürümden alır. :)
Son Düzenleme: net24 ~ 01 Kasım 2009 22:40
Microsoft korsanları da kullanmayı çok iyi biliyor, engeller engellemez ayrı konu ama engellerse o zaman rahat rahat %90 windows kullanılıyor diyemez. Herkes akın akın açık kaynağa geçmez ama ie durumuna düşer. Tahminim bir çok korsan kullanan ie7 kuramadığı (lisans sorunu) ie6 yetmediği için diğer tarayıcıları öğrenmiş, onları kullanmaya başlamıştır, ie8 düzgün olduğu halde bir çok sitede özellikle video sitelerinde daha hızlı internet için diğer tarayıcılar öneriliyor. Korsanı engellerse kendine kendini geçebilecek bir rakip yaratır. Sonra da bununla nasıl baş edeceğim diye didinip durur. Şimdi korsan var ama hiç olmazsa köpeksiz köyde değneksiz dolaşıyor.
Microsoft Windows 7 Home Premium Family Pack diye bir sey var uc pc icin cok daha az ucret oduyorsun galiba bunun hakkinda bilgisi olan varmi?
kaç kişi onu bilemem ama sitedeki yönetici tarzındaki kişliler kullanıyodur orjinal.bende orjinal kullanıyoırum.fiyatıda 215 tl home premium.netten indirdiğim windows 7 de çok sorun almıştım.orjinale geçince rahatlığa kavuştum.tabi kimseye git orjinal al demem çünkü böyle bir hakkım yok,herkes istediğini yapmakta serbest,iyi günler.