www.deney7.com
türkiye'nin ilk dijital deneyi.
7 günde, 77 görevi tamamlıyorsun, 20bin t.l. kazanıyorsun. 7/24internetten canlı yayın filan. türkiye seni tanısın bir de üstüneüstlük. bak beni tanısın demiyorum, seni tanısın... bi acayip işler.
windows7'nin ilginç interaktif oyunu deney7
grafikleri süper olan bi siteymiş be :D
grafikler güzelmiş. bir de araştırdıkça öğreniyorum. oyuna katılamasam da mesela, desteklediğim insan sayesinde de hediyeler kazanabiliyormuşum. güzel şeyler bunlar: )
kabine giricekmiş juri tarafından seçilen o iki kişi. sonra da verilen gorevleri yapmaya calısaklar. başarınca da 20bin tl. cepte : )
profile video yükleyenlerin şansı daha çokoluyormuş hem..
üye olcan , video eklicen , resim eklicen , uğraşıcan onla falan filan
zor gibi geliyor bana , o yüzden de takılmıyor ,
20bin i alan çıkar veya çıkmazsa paylaşmasını isterim : )
bir de kız aday kıtlığı çekildiği için, üye olan kızların şansı daha yüksek. buradan tüm hemcinslerime sesleniyorum: )
deney7 başvuruları 9ekim'de bitiyor. videosuz adaylar video yüklerse,(ki bunun icin siteden de sadece webcam aracılığyla yüklenebilir.kolaylığa bakınız.. ), yeni aday olacaklar da video ile gelirsetadından yenmez.
video örneği için; bkz. volkan öge. Deney7 - Volkan Öge Deney7'ye Katıldı! İstersen Destekle, İstersen Sen de Katıl!
(eglenceli bu adam, aferin)
deney7 için son başvurular, dükkan kapanıyor : ) artık destek için bekleriz. http://www.deney7.com/aday/hakan-duran
(bugun saat 17:00'da bitiyor başvuru süresi)
bir kız, bir erkek finalist de bugun yapılacak juri elemesinden sonra belli olacak..
heyecan.. dırınınım.
iki yarışmacı bugun belli oluyor.. 7/24 canlı yayını bekliyoruz çılgınca artık!!
deney7 başlıyor!!!
1 hafta boyunca, internetten 7/24 canlı yayınlanacak oyun bugun başlıyor!!
oyunculaırn kalacakları kabinlere göz atmak isterseniz: http://www.deney7.com/
ee yani siz Recep Baltaş , Microsoft sponsorunuz mu ?
baktım , güzel olmuş da ben bunların çoğunu , neredeyse hepsini biliyorum :)
bildiklerimi niye tekrar okutturdun :P
desteçi de mi olamıyorsunuz sevgili [url=../kisisel/1207/]Recep Baltaş[/url].. sırf merakımdan soruyorum, ironi aramayınız: ))
ay bir de, girdi içeri bizim iki finalist, biraz daha hareket olsa ortalıkta da eğlensek : ) kızıştırsam mı bunları acaba?! senin için böyle dedi filan desem. ehe.