neden böyle oldu.. yaw bendenmi kaynaklanıyor bilmem ama, daha öncekinde cpu kullanımı hep %100 oluyordu, format attım gene, şimdi de bi defa derecelendirme yaptım bidaha yapamıyorum..? ya aslında sorun önemli değil benim açımdan.. Amd athlonu derecelendirse nolur, derecelendirmese nolur da.. hani ne bilim genemi göçüyor bu dedim??
windows7 puanı
.. hali hazırda derecelendirme esnasında usb ' kullanan herangi aygıtı çıkarttı isen veya ekran kartı vs. sürücünün o sıra anlık arızası (ekra kartının yanıt vermemesi gibi ) sonucu oluşabiliyor bu durum . Bence önemli olan bu derecelendirmenin kendisi . Güvenmiyorum ..
Sistemde kaspersky antivirus mü yüklü? Kaspersky yüklü sistemlerde bu problem yaşanıyor. Ben de bu akşam çözdüm bu sorunu. Sorun bu şekilde ise, çözüm:
http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208280937
1. daha önceki derecelendirmede kaldırmamıştım..?
2.derecelendirme sırasında hiçirşey takıp çıkarmadım sistemde usb hiç yok zaten, mausem bile, usb değil..
3.nod 32 yüklü.. kasperskydan dolayı bozdmuştum öbür win7yi :)
Overcloktan oluyor özellikle işlemci overclok edilince bu sonuç çıkıyor.(yüksek o.c)
1.cpu kullanımı da nereden bakıyorsunuz ?
2.ekran kartı sürücünüz güncel mi ?
C:windows /performance/winsat /DataStore
buradaki dosyaların hepsini silin..Sonrada derecelendirmeyi tekrar yapın...
unutmuşum düzelttim :)
bu klasörde değişiklik yapabimeniz için trustedınstaller size izin vermelidir diyor
silmeyin orayı..düzelttim :)
DataStore içindekileri