Merhaba Arkadaşlar maddi desteğimin yettiği kadarı ile kendime bir notbook aldım fakat bu nootbookta windows7 starter yüklü ve ben bunu kaldırmak ve xp Windows 7 yüklemek istiyorum notbook olduğundan dolayı dvd sürücüsü yok fakat bioasa girmek istiyorum biosu açmıyor f8 yada delete tuşlarını kullanıyorum karşıma türkçe farklı menü geliyor
özellikleri ise aşağıya yazıyorum sizce ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım. Yardım edenden Allah razı olsun.
İşletim Sistemi İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Starter İşlemci İşlemci Intel® ATOM™ Processor N450 (1,66 GHz, 667 MHz, 512 KB) Chipset Chipset Intel NM10 Bellek Sistem Belleği 1 GB (DDR2 / 1 GB x 1) Bellek Düzeni 1 x SODIMM Ekran LCD 10,1 inç WSVGA (1 024 x 600) Yansımasız, LED Arka Işığı Görüntü Görüntü İşlemci Intel GMA3150 (Int. Grafik) Görüntü Belleği Paylaşılan Bellek (Dahili Grafik) Çoklu Ortam Özellikleri Ses HD (Yüksek Tanımlı) Ses Ses Etkisi SRS 3D Ses Efektleri Çoklu Ortam Oynatıcısı Yok Hoparlör 3 W Stereo Hoparlörler (1,5 W x 2) Televizyon Yok Dahili Kamera Web Kamerası Depolama Sabit Disk 160 GB (5 400 rpm S-ATA) Optik Disk Sürücü Yok Intel Turbo Memory Yok İletişim Modem Yok Kablolu Yerel Ağ Bağdaştırıcı 10 / 100 LAN Kablosuz Yerel Ağ Bağdaştırıcı 802.11bg/n* Uyumlu Kablosuz Geniş Ağ Bağdaştırıcı Yok Bluetooth Yok I/O (G/Ç) Portları VGA Var S-Video (TV Çıkışı) Yok HDMI Yok Kulaklık Çıkışı Kulaklık çıkışı Mikrofon Girişi Var Dahili Mikrofon Var USB (Şarj edebilen USB dahil)
3 x USB 2.0 Çoklu Kart Yuvası 3'ü Bir Arada (SD, SDHC, MMC) X-Dock Portu Yok SIO Yok IEEE1394 Yok RJ11 - Modem Yok RJ45 - LAN Var TV Anteni Yok DC-In (Güç girişi) Var Giriş Birimleri Klavye türü 84 Tuş
83 Tuş EZ BLU Tuşlar Fn + F7 (Samsung Magic Doctor / Samsung Destek Merkezi)
Fn + F8 (Easy SpeedUp Manager) Dokunmatik Yüzey, Dokunmatik Ekran Dokunmatik Tablet (Scroll Scope, Düz Tip) Güç AC Güç Adaptörü 40 Watt Standard Battery 6 Hücreli Fiziksel Özellikler Ölçüleri (En x Derinlik x Yükseklik) 264 x 188 x 25,3 ~ 34,7 mm (10,4" x 7,4" x 0,97" ~ 1,37") Ağırlık 1,24 kg (2,73 lbs) Yazılımlar Yüklü Yazılımlar Adobe Reader
Easy Battery Manager
Easy Display Manager
Easy Network Manager
Microsoft Works
Easy Resolution Manager
Easy SpeedUp Manager
Samsung Destek Merkezi
Samsung Update Plus Security TPM Yok AMT Yok FingerPrint Reader Yok Anti-Virus Yazılımı McAfee Internet Security (60 günlük deneme) Security BIOS Önyükleme Parolası
Sabit Disk Parolası Kilit Kensington Lock Port Kurtarma Samsung Recovery Solution