Arkadaşlar yeni oyunlar aldım uyumluluk sorunu var windows7 ile
sağ tıklayıp uyumlukuk sorununu gider diyorum ama sonrasında yine olmuyor
ne yapabilirim
Windows7 Uyum Sorunu (Kosan oyun)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Hangi oyunlar mesela? Ben 1998 çıkışlı Grim Fandango'yu oynamıştım Windows 7'de 3-4 ay önce ve işletim sistemi kaynaklı bir uyum sorunu yaşamadım.
Bende örneğin pes10 assassins creed2 nfs prostreet call of6 call of5 hiçbirinde sorun yasamadım
şimdi yüklemeye çalıştıklarım
left4dead 2 middle earth2 gta4
Bu oynayamadığın oyunlarda uyum sorunu yaşanmaması lazım aslında. Peki uyum sorunu derken, oyun açılmıyor mu, yanıt vermiyor mu, açınca siyah ekan mı geliyor, oyuniçi görüntüler de mi sorun var vs.. bunları belirtirsen iyi olur. Ayrıca ekran kartının sürücüleri, güncel directx ve oynadığın oyunlar güncellemelerini yaparsan iyi olur. Sistem özelliklerin sanırım oyunları kaldırabilecek durumdadır.
left4dead 2 de setup a tıklıyorum işlemin sürdüğünü belirten işaret dönüp duruyor ilerleme penceresi açılmıyor
yani oyunu yükleyemiyorum crysisi yüklekrende aynı şey olmuştu bi şekilde yapmıştım
bide bu programın değişiklik yapmasını isitiyormusunuz yazısı dvd yi çıkarttıktan sonra geliyor ?
hiçbirşey anlamadım
sistem özelliklerim tüm güncel oyunları kaldırabilir
Oyunların kurulum dosyalarında bir sorun var gibi geldi bana.
İlk mesajındaki "oyunları aldım" cümlesinden orjinal olarak aldığını düşünmüştüm ancak yüklemede hata var deyince korsan olarak aldığın varsayımını çıkardım. Doğru mu bilemiyorum ancak orjinal aldıysan, ki aksi takdirde buradan yardım göremezsin, oyunu aldığın yere götür ve durumu belirt. Eğer korsansa tek söyleyebileceğim, orjinalini alman.