Arkadaşlar benim laptopumun markası Lenovo intel core i3 ekran kartı nvidia bilgisayarlar hakkında çok şey bilmiorum ama bu hatayı veriyor . Bi yardım her oyuna girdigimde yapıyor mesela cs 1.6 knight online online.bu
Windows7 yardım
bu arada işlemci Intel(R) Core(TM) i3 CPU ram 3,00GB 2.53GHz 64 bit işletim sistemi ekran kartımın adı ise nvidia
ayrıca bu hata knight online oyununa girdikden sonra oldu daha yarım saat - bir saat önce
laptopumun markası ve modeli ise Lenovo G560
NVIDIA GeForce 310M Ekran Kartı 512 MB DDR3 ekran kartınızın özelliği paylaşımlı ekran kartı.
320 mb paylaşımlı anladığım kadarıyla ekran kartınızın fanı bozulmuş. Biostan küçük bir ayar yapabilirsiniz ama pek işinize yarayacağını sanmıyorum.
biostan pci-e ye giden mhz değerini düşürün %50 si oranında düşürüseniz ısınmayı azaltabilrisiniz ancak bilgisayrdan anlamadığınızı söylediğinize göre en iyisi bil bilgisayarcıya gidin ve ekran akrtına bir baktırın.
Ben daha demin bilgisayardan bir şeyler güncelledim ve bilgisayarı yendein başlatmalısınız dedi başlattım başlatırken bir güncelleme daha yaptı. Oyunlara giriyorum bi deniyim diorum artık çıkmıyor da tam oyun oynuyacam fare bozuldu :D