meraba arkadaşlar bende windowws7.gho uzantılı dosya var yani daha önceden imaj alınmış...windows çalışıyor fakat çok yavaşladı format atmak istiyorum bu gho uzantılı dosyayı nasıl yüklerim norton ghost15 indirdim fakat onda gho uzantılı dosya açılmıyor norton ghost 2003 indirdim fakat oda windows7 ile uyumlu değilmiş... bi el atarsanız duruma sevinirim ...
windows7.gho
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
hocam önce norton ghostu cd ye veya usb ye atıp boot olarak başlatman gerekiyor daha sonra ghost dosyanı secersin ve iki dakkada imajı yükler böylece yep yeni bir işletim sistemine kavuşursun :) formattan bin kat daha iyi
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
615 mesaj
selam dmrblzk arkadaşim gho yani bir imaj dosyasi windows 7 'nin eğer windows7 de bir
sistem görüntüsü oluşturduysan sorun yok ordan yükleyeceksişn başka yerden yine bilgisayarı format atar gibi
cd den ön yüklemeyi açacaksın dos ortamından boot sekmesinden
ondan sonra windows7 de sistem görtüntüsü için bir cd veya dvd ile boot yaptıysan öle açabilirsin dmrblzk arkadaşim öylelikle windows7 imajını yüklemiş olursun yalnız wimdows 7 imajı 25 gb tutar ayrıca harici diske kopyalaıdysan yükleyebilirsin yoksa olmaz
Son Düzenleme: hasan_gul ~ 12 Eylül 2011 11:13