merhaba
modemime çok sayıda reset attım.en son reset düğmesi bozuldu şimdi modemi alıcam servise göndericem gerisi malum..
reset düğmem çalışmadığı için windows üzerinden modemimi fabrika ayarlarına döndürmek için bir çözüm varmıdır acaba.
onun dışında modemim sorunsuz çalışıyor.
en son reset atıp ayarlarını kurcaladım ve artık modemimin giriş sayfasına da bağlanamıyorum.anlayacağınız son çare yine reset atmak....
windowstan modemimi fabrika ayarlarına döndürmek?
192.168.1.1 yaz adres çubuguna Modemine Gir ordan sıfırla reset gibi oluyor :)
dedim ya ayarlarını kurcaladım ve yanlış bir komut verdim sanırım.o sebeple bu adresi yazıp tıklayınca modemin giriş sayfasına bağlanmıyor.
tek çözüm windows üzerinden resetlemek.google arattım fakat alakalı bir şey bulamadım.
reset atmayı başarabilirsem sorunumu çözmüş olacağım.
ilginize teşekkür ederim.
windows xp home ve airties rt 205 kablosuz modem.zyxel ağ adaptörü kullanıyorum.
modeme bazı ayarlar yaptım fakat hatam sonucu modeme bağlanıyorum fakat nete çıkamıyorum.reset düğmemi de bozdum.
192.168.1.1 yazdığımda bekliyor ve sonunda internet tarayıcım bağlanmıyor.tüm tarayıcıları denedim.
kısacası xp üzerinden modeme komut verip fabrika ayarlarına geri yüklemek istiyorum.
teşekkürler.
baya uzun cevap yazmıştım ama sayfa yenilendi sinir oldum..
herneyse özet; 192.168.2.1
Reset tuşu basılı kalmış olabilir mi? İçini aç 1-2 kurcala. Garanti o işlerle ilgilenmeyebilir kullanıcı hatası diyip geri şutlayabilir :)
modemi garantiye göndereceksen ayarlarını neden sıfırlamak istiyorsun ki o şekilde gönder...sonuç itibari ile kullanıcı adı ve şifrenin başka birinin eline geçmesinden çekiniyorsan... bu bilgiler kişinin telefon hattına tanımlanmış şekilde çalışır senin parola veya k.adı başkasının işine yaramaz zaten... fabrika ayarlarına döndürmeden gönder...
arkadaşlar anlatamadım galiba..modemi garantiye göndermeyeceğim diyorum.bu yazılanların hepsini biliyorum.modemi açtım ve baktım reset tuşunun bağlı bulunduğu kısım kopmuş.yani iş uzman işi.benim istediğim şu airties rt 205 kablosuz modemi servise göndermeden windows xp üzerinden nasıl fabrika ayarlarına getirebilirim.reset tuşum bozuk....öğrenmek istediğim bu.......