Ben şimdi C:\ 'de 30 gb lık dosyalarımı backup yapsam ve oluşan dosyayı cdye yazsam daha sonra bunu format cdsi gibi kullanabiliyormuyum ? yani direk onu takacam yeni biçimlendirilmiş bir hdd'ye yükleyeceğim ?
evet yukarıda b) 'de belirttiğim gibi o sizin aynı zamanda bootable dvd niz olmaktadır.Yani sistem göçtüğünde onunla bilg.açabilir ,almış olduğunuz imajı geri yükleyebilirsiniz.Ayrıca başka bir boot cd\dvd ye gerek yoktur. [30 gb lık dosyalarımı backup yapsam ..](Alıntı)
ifadesi yanlış,çünkü backup bir işe yaramaz,size imaj lazım.Onu da ancak Acronis ile başarabilirsiniz..Belli aralıklarla Acronisi ile imaj almaya veya almış old. imajı güncelleştirmeye özen gösterin.
Aklıma gelen bir hususuda hemen belirteyim, almış old.imajı geri yükleme işlemi tamamlandığında(yanıp sönen kesik çizginin bulunduğu mavi renkli ekran) , ENTER' a basıp bilgisayarı yeniden başlatmanız gerekmektedir.(bu aşamada tereddüt oluşması nedeni ile açıklık getireyim istedim.Tabii ben 2009 sürümünü kullanıyorum,2011-2012 de durum nasıl bilemem)