merhabalar yaklasık 10 gün oldu abimin laptop una win 10 yükleyeli fakat şöyle bi sorun cıktı 64 bit mimarisi ile ypaılan oyunları yükledigimde açtıgımda uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b hatası geliyor bunu netten araştırdım ve bozuk dll ler den oldugunu gördüm bir forumda bi arkadaş bir program ile bunu çözmüş ve sorun olan dll nin xınput1_3.dll oldugunu anlamıs bunu hemen sildim ve temiz bi drectx kurulum ypatım ve oldu xınput tamamlandı sevindim tabi hemen oyuna girmeye çalıştım oyun yine aynı hatatyı verdi delirdim tabi sinirden bidaha açtım programı baktım hatalı program varmı diye en altlara indim 3 adet dll nin bozuk oldugunu gördüm ama lanet olası windows 10 system 32 ye değiştirme özelligini kapatmış ki ben bu 3 lanet dll yi değiştiremiyorum formatacam win 8.1 e döneceyim fakat kurulumda bir şey oldu diyor kapatıyor netten baktım biosdab boot ediniz diyor biosa giriyorum laptop sonuçta boot sekmesine geliyorum ama lanet olası boot sekmesinde ne bi cd rom var nede bi usb device aygıt ıvar hiç birşey yok ne varsa ytnaında disable enable yazıoyr deli etti beni ne ypamam lazım lutfen yardım edin win 8 e de geçemiyorum