Bugün windows update üzerinden almanca,japonca,fransızca,ispanyolca dil paketlerinin sunulduğunu gördüm.
Gerçi bu dillerde zaten windows 7 vardı ama belki Türkçe dil paketi de yakında update üzerinden gelir :)
Bugün windows update üzerinden almanca,japonca,fransızca,ispanyolca dil paketlerinin sunulduğunu gördüm.
Gerçi bu dillerde zaten windows 7 vardı ama belki Türkçe dil paketi de yakında update üzerinden gelir :)
Dikkat ederseniz yine türkçe yok microsoft yine yaptı yapacağını.
Aslında Türkçe olmuş olsa bile update de görünmemesi çok normal çünkü Türkçe dil paketi zaten yüklü şuanda.
h@y@letAslında Türkçe olmuş olsa bile update de görünmemesi çok normal çünkü Türkçe dil paketi zaten yüklü şuanda.Katılıyorum resmi türkçe paketi updateye koysalar ruhumuz duymaz:)
Biri şu win 7 yeniden kursun baksın türkçe dil paketi varmı.Ben merak etmiyorum biliyorum yok merak edenler için söyledim.
bence ingilizce kurulu biri takip etmesi lazım.
DETROIDBiri şu win 7 yeniden kursun baksın türkçe dil paketi varmı.Ben merak etmiyorum biliyorum yok merak edenler için söyledim.Siz neden yapmıyorsunuz?Ayrıca kaldırın dil paketini. 2 dakikalık iş. Güncelleştirmeleri kontrol edin. Sonra Türkçe dil paketini geri yükleyin.
Hayır arkadaşlar gelmedi türkçe paket. Sadece 4 dil var. French, German, Japanese ve Spanish var.Ayrıca buna neden bu kadar ihtiyaç duyuyorsunuz anlamıyorum. Yada benim ingilizcem iyi ondan yadırgamıyorum. Ama yinede bence windows zaten bilindik. İngilizce olması çok ta farketmez diyorum.
TR qeLene kadar ohoo
anca finaL sürümünde sunuLur.
Hayir arkadaslar daha Tr Dil Paketi cikmadi,ben Windows Update'de gordugum zaman sizlere bildiririmm,arkadaslar dogru soyluyor,su an Turkce olan Pc'ler Turkce Dil Paketini Windows Update'de goremezler.Ancak Yabanci dilde kullananlar gorebilir,ben sizi haberdar ederim.