Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni katıldım bende. Bir sorum olacak. Şu an 256MB WinFast A360 VE TD model bir kart kullanıyorum. Geçen haftalarda durduk yerde (DVD, QuickTime izlerken bile) mavi ekran çıkartıp bilgisayarın baştan başlamasına neden oluyordu. En son beta sürücüsünü yükledim ve arkaplanda çalışan nView programını kapattım dün yaptığım testlerde hiçbir sorun çıkmadı. Acaba bu sürücüden mi kaynaklanıyordu yoksa nView mı yapıyordu diye merak ediyorum. Bir de kartın kendi yazılımıyla 250/400 olan 3D frekanslarını 320/460 yaptım. Doom 3 ve NFS : UG2 'de uzun süre oyun oynadım ve bir sorun yaşamadım ama kartın ısınıp ısınmadığını göremiyorum. Bunu gösterebilecek bir program var mı? Ekstra soğutucu ilavesi yapılmadan en fazla nereye kadar dayanabilir bunu merak ediyorum.
2 hafta kadar önce de PowerColor 128MB ATI 9550 128bit kartım vardı. Bir arkadaşımla bunu yukarıda bahsettiğim kartla takas ettim. Ama forumda yazan yazıları görünce yanlış mı yaptım acaba dedim. Çok yüksek bir overclock performansı varmış. Fikirleriniz nedir bu konuda? Beni bilgilendirirseniz sevinirim.