wininet.dll bulunamadı !.....

mehmetasik008
15-09-2006, 09:05   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
100 mesaj

arkadaslar bilgisayarımda explorer den int. e girdiğimde  
wininet.dll  bulunamadı kitaplıkta  gibi bi hata veriyor.neyapabilirim?sadece Mozilla dan giriyorum.bir de
Registry Cleaner/Fix tarzı programlar bana ne derece yardımcı olur.yardım ederseniz sevinirim.

PcMaKeR.Serdar
15-09-2006, 09:58   |  #2  
Taze Üye
11 mesaj

arkadaşım sanırım bu internet explorer ın çekirdeği int explorer ı tekrar kurman gerekiyor. Şuan Microsoft Internet Explorer 7.0 Rc 1 çıktı indirip deneyebilirsin. hem kullanışlı eskiye oranla hızlı(Windows Xp Services Pack 2.0 kurulu olmak ve Lİsanslı windows kullanmak zorundasın :( ). Yada Denetim Masası\Program Ekle Kaldırdan Windows Bileşeni Yükle&Kaldıra Gir Orada Internet Explorer kurulu gösteriyorsa onay kutucuğunu kaldır iler yi tıkla ve ilk önce kaldırsın. Kaldırdıktan sonra Tekrar Denetim Masası\Program Ekle Kaldır | Windows Bileşeni Ekle&Kaldırdan Bu sefer Internet Explorer daki kutucuğu işaretle ve ileriyi tıkla. Senden Windows CD si isteyebilir isteyince tak ve kuruluma devam et(Yanlız kurulum bitince senden yeniden başlat demeyebilir sen genede yeniden başlat ;) ) Nedeni Wininit.dll dosyası kitaplığa yazılıyor fakat yeniden başlatmadıkça kullanılır duruma gelmiyor. Kolay gelsin.

viking20
15-09-2006, 10:01   |  #3  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

http://forum.donanimhaber.com/m_5748249/tm.htm

Why RegistryFix? :
Many locations exist that are the cause of the most common PC troubles. We have pinpointed these locations, and our free scanner allows you to scan for invalid registry entries that might be causing your PC issues. The software will inform you of where the errors exist, and what potential errors they might cause. Registryfix will scan for errors related to ActiveX controls, DLL issues, Windows explorer errors, Windows installer issues, Internet Explorer errors, Iexpore and System32 errors, runtime errors, and a wide variety of other system issues.

Sisteminizdeki eksik[ dll ]dosyalarınızı bulabileceğiniz adres:

Son Düzenleme: viking20 ~ 16 Eylül 2006 19:37
PcMaKeR.Serdar
15-09-2006, 10:12   |  #4  
Taze Üye
11 mesaj

Bu linklerde kesin çözüm format belirtilmiş :S:S Ya adamın birçok programı warsa ve kurulm cd vb şeyler yoksa tekrar bulmak için uğraşması gerekecek :S