'cannot play this media file 0x80040265' hatası veriyor dat uzantılı dosya yı media playirda nero playdır açmaya çalışıyorum. bu hataları veriyor..
'winmail.dat' uzantılı dosyayı açan program
tşkler deneyelim olacakmı??
[url="http://www.vcdgear.com/ "]VCDGear[/url] programını indirip kurduktan sonra istersen bozuk dat dosyalarını onarabilir istersen formatını değiştirip her media oynatıcının tanıyacağı bir formata çevirebilirisin.
DENEDİM YİNE OLMADI..... 'COULD NOT LOCATE MPEG STREAM' HATASI VERİYOR
o zaman senin dosyan tamamen bozuktur başka bir yerden tekrar indirmelisin.Gom playerla hiç denedinmi.
GOM PLAYER LA DENEMEDİM....
şimdi indiriyorum deneyim bakim...
denediim oda olmadı.... dosya bozuk galiba..
çok uğraşma yeniden indirip rahat rahat izle gitsin.
ben biraz araştırdımda linux tabanlı bir mail adresinden gelme bir mail oldugu için indirdiğim mail 'winmail.dat' olarak görünüyor o yüzden açmıyor içinde ne olduğunu bilmiyorum
eğer kaynağını çok bilmiyorsan hiç elleme bile direk imha et bu tür mailler genelde trojan kaynar ama arkadaşın gönderdiyse mail gönderip açamadığını söyleyebilirsin belki sana göndermek istediğini başka bir şekilde yollar.
iyide burda exe programı yok kine kurulmuyor
sagolun bir tane site burdum bu link te açıyor site
diğer arkadaşlar da yardım olsun direk gözat kısmına masa üstündeki winmail.dat dosyasını gösteriyorsun açıyor....
linkk...... http://tud.at/php/tndef/
benimki bir müzik yada mpeg dosyası degil mail server arasındaki farklılıktan doğan bir hata nedeniyle oluşan bir durum
neyse artık çözdün nasılsa bundan sonra bu dosya tipiyle gelen mailleri rahatlıkla açarsın.linkte verdiğim porgramı kurarsan internete girmedende bakabilirsin.
bu tür durumlarda bu dosyanın ne olduğunu anlamak için notepad ++ uygulamasını indirerek bu dosyayı açmayı ve ilk 20 karakterini kopyalayıp google içinde aramayı deneyebilirsiniz. çıkan sonuçları dikkatlice inceleyip dosyanın ne olduğuna basitçe karar verebileceksiniz.
not: ayrıca unutmayın ki windows xp de dosya uzantıları gizli seçeneği aktiftir bu nedenle o gördüğünüz dosyanın adı winmail.dat.exe olabilir ve siz bu dosyaya tıklayarak bilgisayarınıza virüs bulaştırabilirsiniz.