WinMX kullanıyorum(dum).ADSL'e yeni abone oldum.Firewall dolayısıyla kullanamaz hale geldim.Hangi portları açmam gerektiğini bilen var mı tcp 6699 işe yaramadı.
WinMX hangi portları kullanıyor ?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Konuya ilgi gösterdiğin için teşekkür ederim.Ama OLMADI [V].TCP 6699 ve UDP 6257 yi firewall dan açtım.Programa da gerekli ayarları yaptım ama yok yok.Zoom X4 ve WinMX çalıştırabilen varsa beri gelsin.
Veeee başardımHemde zoom x4 kullandıgım halde + donanımsal firewall oldugu halde + hemde hiçbir portu modem üzerindeki ayarlardan açmadan + hemde indirme hızını ortalama 12 KB görerek ilgilenen olursa anlatırım.
Pc nizde bulunan programların hangi portları kullandığını merak ediyorsanız Kaliteli port scanner lar ile yada Norton Internet Security 'de Personel Firewall bölümünden gerekli taratmaları yaparak bilgisayarın hangi portaları kullandığını bulabilirsiniz.
Ya bende sana bi soru sorayım o zaman winmx ile ilgili değil ama sorunu aynı. bende media encoder üzerinden radyo yayını yapmak istiyorum ama çevirmeli ağ ile bağlanıp yayın yaparsam sorun yok çalışıyor ve başka yerden dinleyebiliyorum. ama ağa bağlı ve adsl üzerinden (zoom x-3) yayın yaptığımda sadece ağ içindeki bilgisayarlar dinleyebiliyor başka yerden girdiğimde dinleyemiyorum. ve sanırım çıkış portlarından kaynaklanıyo. bana yardımcı olabilirsen(iz) sevinirim..
Konuya cevap olarak; zzoom modemden port açma hiç bi işe yaramıyo bende x5 var, çok uğraştım edonkeyi kullanmak için ama modemin tüm firewall özelliğini kapatıp yazılımsal bir firewall kurdum (zone alarm), sende böyle yapmalısın.
Benim sorum da bu win MX ne işe yara.r.