Evet arkadaşlar windows 7 tema yapım çalışmalarımız başladı ve hızla devam etmektedir. İlk etapta düşüncem görev çubuğunun orta kısımlarını veya görev çubuğu üzerindeki açık pencere ikonlarını ayrıca pencere kenarlarını ince bir çerçeve ile metalik yapmak. Sizlerin bu konuda düşüncesi nedir? İlk temamız nasıl birşey olsun istersiniz? Ayrıca bana güzel bir metalik görüntü remi gönderebilirseniz sevinirim. Görüşlerinizi bekliyorum.
WİNNDOWS 7 TEMA YAPIMI
Benim önerim biraz farklı olacak ama resimdeki gibi olması mümkün çok hoş görünüyor açıkçası ;)
Bu resimle ilgili gerekli dosyaları gönderebilirim de istersen ;)
İlk olarak aero pencereleri ve seçili öğeleri aerometal görüntü ile kaplamak istedim ancak bu şekilde wndows 7 nin kendi üzerine gelince renklenen, dsya indrime göstermesi gibi efektlerini kapatıyordu.. Bende resimdeki gibi birşeyler düşümdüm. Tabi bunlar denemeler, kesin bu şekilde bırakacağım diye birşey yok. Görüşlerinize açığım.
güsel de bişi war W7 iconun yerine diyelim ki farkli bi iconkoydun.tema bitti sonra bizde indirdik yükledik varsayalım.tema aynısenin yaptın değişikliklerle beraber bizim pcdede uygunalacakmı?çünküçok farklı temalar indirdim internetten ama hiç biri resimlerdegösterdikleri efekleri uygulamadı örnek olarak yukardaki resim.Yoksa farklı bi programlamı temayı yüklicez???????
Google Chrome'un temalarını windows 7 ye nasıl yapacak Ahmet : )
:)
yok ne kusuru
khramn belki dediği de yapar , dur baklaım :)
sadece görev çubuğu atına soldan sağa gök kuşağı gibi bir resim eklediğinizde çok güzel oluyor, mesela kırmızıdan sarıya renk değiştiren task bar büyüklüğünde geri kalan masaüstü herhangi bir renk veya imaj olabilir.
mükemmel oluyor sanki şeffaf ama aynı renkteymiş gibi :D hem efektler de aynen devam :D