FIFA MI WINNING ELEVEN MI?HANGİSİ SİZCE DAHA İYİ?HANGİ OYUN SİZİ DAHA ÇOK ETKİLİYOR.
WINNING Mİ?:::::FIFA MI?
- 1
- 2
Merhaba bana göre en doğrusu PC'De Fifa Ps2'de Winning
Kolay Gelsin....
bencede pcde fifa playstationda winning eleven
her türlü winning eleven :)
merak etmeyin pcde de winning eleven var,fakat ismi değişik olarak geçiyor..fazla oyun oynamam ama tesadüfen de olsa,bu oyunun ismini öğrendim; pc de Pro Evolution Soccer (3) olark geçiyor..
iki tane var
Winnig eleven 7
Pro Evolution Soccer 3..güzel oyunlar ikisinide PC'De Oynadım klavyede rahat oynanmıyor Bence GamePad Şart....
Kolay Gelsin....
pro evulation soccer 3 o kadar da güzel değildi daha sonra winning eleven ın pc çıktı diye biliyorum.baya da kaliteli yani
Pro Evolution Soccer 3 Yavaşlama sorunu var Winnig elevende biraz düzeltilmiş ama dediğim gibi gamepad şart....
Kolay Gelsin...
bu pro evulation soccer 3 ün yavaşlama sorunu için bir yama olduğunu duymuştum.bazı internet sitelerinde olduğunda bahsediliyordu.gerçek mi acaba?
var öyle birşey..
kolay gelsin..
o yama dedikleri şey,sadece oyunun içinden bir seçeneği aktif ediyor..bunu kendiniz de yapabilirsiniz..oyundan pes shop a girerseniz,orada game speed diye bir şey olması lazm..bunu satın aldığınızda,herhangi bir maç açtığınız zaman,oyunu durdurup çıkan menüyü incelerseniz,game speed in olduğunu göreceksinz..buradan oyunu hızlandırabilirsiniz..böylece yavaş çalışan sistemlerde,oyun akıcı oluyor..ama sisteminize göre oyun düzgün çalışıyorsa,bu seçeği aktif yaptığınızda anormal bir hızlılık oluştuğunu göreceksiniz..
İsteyen Arkadaşlara Pes 3 Speed Up Gönderebilirim.
Kolay Gelsin....
bence iki türlü winning eleven zaten fifa pc de yoğunlaşmış olmsında rağmen artık baydı
İşte Fifa 2005 Çıkacak göreceğiz bakalım nasıl yapacaklar....
Kolay Gelsin...
challenge everything :))))
bence pc de fifa 2003 - 2004 hem kullanım açısından kolay hemde gol atmak zor;
Bir de uro 2004 çıktı onu da dün aldım harika;yaaannlıızzz! crac dosyası eski ise 1 maç yapınca windowsa geri dönüyor bunun için www.inndir.com dan euro 2004 olarak arattırın orada crac çıkacak onu indirin ve eski crac ile değiştirin.Biraz fazla uzattım galiba
ben bir pc kullananı olaraktan fifa diyom
ama winning i es gecmeyelim
ps2 ciler ne olduğunu bilir
Winnig Eleven PC'De zevki çıkmıyor GamePad Şart Bence...Ps2'de süperr.
Kolay Gelsin...
Fifada ustayim ama w.eleven in kalitesi icin daha iyi diyor herkes...bilmiyorum denemek lazim...
- 1
- 2