merhabalar ben windows 7 ye geçmek istiyorum sistem özelliklerim şunlar:
ıntel core 2 duo cpu e6550 @2.33 GHz 2.00 gb ram windows xp var win 7 ye uyumluysa hangi sürümünü tercih etmeliyim neden?
merhabalar ben windows 7 ye geçmek istiyorum sistem özelliklerim şunlar:
ıntel core 2 duo cpu e6550 @2.33 GHz 2.00 gb ram windows xp var win 7 ye uyumluysa hangi sürümünü tercih etmeliyim neden?
ayrıca atinin yeni ekran kartı var o uyumlu biliyorum da
win7 home premium 32 bit geçebilirsin ama 2 gb ram ile sorun yaşarsın kullanabilirsin ama 5 6 tane pencereyi yada büyük boyutlu programları bir arada kullanırken sorun yaşarsın bendede şu an xp yüklü 4 gb ram 3.0 ghz işlemci var win 7 premim yülcem bende 32 bit sende bence ilk önce ram ini yükselt sonra win7 ye rahatlıkla geç
şöyle söyleyeyim sana amd 4600+ 2,8ghz(oc) işlemci +2gb ram ile win7 ultimate kullanıyorum çok memnunum.. senin sistemin de win7 için müsait rahatlıkla kullanabilirsin...
driverlerimi tanır mı home basıc nasıl bu arada
valla tanır herhalde bas su an bilgisayar temiz kurulun yapıp 4 gb ram 3.o ghz bilgisayarıma win7 ultimate yükletiyorum 2 3 saat sonra yüklene biticek yükleme bitince ben buraya yorun yazarım memnun kalıp kalmadığımı sende ona göre yüklersin bak :)
xp sp 2 ile iyi performans alıyorum win 7 de aynı performansı alabilirmiyim home premium ile
bende aimless e katılıyorum zaten bak görceksin windows xp yi 7 8 yıl içinde öldrücek artık herkz mebur 7 veya 8 e yada ne biliym o zamaba kadar ne çıkarsa artık 11 mi çıkar 12 mi çıkar bilmem :) herkez bunlara geçicek hep derler xp bir hız canavarı diye bence yalan win 7 çok daha hızlı ve esnetik birde artık dikkat edersan 2011 2012 çıkan progranların hepsi win 7 ile uyunlu hiç aklında teretüt kalmsın win 7 ye gönül rahatlığı ile geç
aynen cectea :D ben bişi sorucam sana sende 4 gb ram var sen 32 bit yüklicem dedin çözemedim ben?çünkü onun işlemçisi 64 bit işletim sistemini desteklemiyor onun için bu linke bak
2 gb ram 1 gb ekledi sorun nedir ?
https://www.chip.com.tr/forum/2-g ... -nedir_t217396.htmlSon Düzenleme: Kapalı Hesap (209954) ~ 02 Eylül 2011 15:33
ya işlemcim 64 bit desteklemiyor desteklese hemen yüklücem ama şimdi bak çok iyi bir bilgisayarcıya götrdüm adam dedi ki 32 bit mi 64 bit mi dedi bende işlemci 64 bit desteklemiyor dedim oda sorun değil yükleriz ama dedi 32 bit saha sağlıklı çalışır dedi bende 32 bit yüklettim merak attim adam nasıl 64 yüklicekti :)
ya işlemcim 64 bit desteklemiyor desteklese hemen yüklücem ama şimdi bak çok iyi bir bilgisayarcıya götrdüm adam dedi ki 32 bit mi 64 bit mi dedi bende işlemci 64 bit desteklemiyor dedim oda sorun değil yükleriz ama dedi 32 bit saha sağlıklı çalışır dedi bende 32 bit yüklettim merak attim adam nasıl 64 yüklicekti :)sorsaydın nasıl olacak 64 bit sana dediğim gibi senin işlemci 64 bit desteklemiyorartı bu konuyla ilgili konuyu açan arkadaşın ram yükseltmesine gerek yok.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (209954) ~ 02 Eylül 2011 15:41
Win7 Home Premium 32 bit Tercih Ederim Ama Bazı Extra Seyler Yapmak İstiyosan 86 Bit Kullanmanı Tavsiye Ederim :))
32 bit istiyorum fakat programlar çalışırmı bilmiyorum mesala nokıa pc suıte skype photoshop gibileri
win7 home premium 32 bit geçebilirsin ama 2 gb ram ile sorun yaşarsın kullanabilirsin ama 5 6 tane pencereyi yada büyük boyutlu programları bir arada kullanırken sorun yaşarsın bendede şu an xp yüklü 4 gb ram 3.0 ghz işlemci var win 7 premim yülcem bende 32 bit sende bence ilk önce ram ini yükselt sonra win7 ye rahatlıkla geç2 gb ile nesi kötü olur anlamadım ? win 7 ' yi RC sürümünden beri imzada ki sistemle kullanıyorum...2 gb ram ile XP'den daha hızlı çalışıyor...
Ben şahsen w7 ultimate x86 öneririm... Çıktığından beri 2gb ramim ile sorunsuz kullanıyorum...
Win7 Home Premium 32 bit Tercih Ederim Ama Bazı Extra Seyler Yapmak İstiyosan 86 Bit Kullanmanı Tavsiye Ederim :))86 bit ?Yeni mi çıktı bu ??? :)))))
32 ve 64 bitler var şu an için... Üstelik 86 bit olmaz olursa 128 olur...
Arada bir bazı gpu modelleri öyle kırık bitler kullanırlar , 192 (64+128) bit gibi... Bu da sanırım paralel işlemcilerinden kaynaklanıyor...
Ama cpu ve OS dünyasında ev kullanıcısı için şimdilik 32 ve 64 bitler var...
Windows 7 nin tüm sürümlerini rahatlıkla çalıştırır o makine. Hala bekliyor olman hata :) Windows 7 Ultimate öneririm. Ayrıca XP den %40 daha fazla hızlı ve %70 daha tutarlı bi sistemin olur rahat edersin.