slm arkadaşlar.
biraz uzun anlattım detaylı ve yardımcı olabilmeniz için.
benim pc sapıttı bugunlerde.sorunum ilk film indirmekle başladı.bildiğiniz gibi filmi upload edenler rar ile parçlayıp upload yaparlar.ben bu partların hepsini tam indirdiğim halde rar dan çıkaramıyorum.şifresini bildiğim halde.ya şifre yanlış diyor.yada dosya bozuk crc hatası diyor.şifreyi elimlede yazsam kopyala-yapıştırda yapsam. sorun aynı.daha sonra araştırmalarıma göre crc hatası eksik dosya inmesinden kaynaklanabiliyormuş.yaşadığım 2. sorun ise bu eksik dosya indirme olayının olma olasılığını biraz daha kuvvetlendirdi.2.sorunum : netten neyi indirirsem indiriyim ya yarısında kesiliyor.yada tam indi demesinden sonra.mesela winzip programını indirdim diyelim.kurmaya kalkınca kurulumun ortasında bi yerde kaynak dosyası bozuk hatası alıyorum.bağlantıda bir problem olabilir mi die düşünüyorum ama herzamanki gibi son hızda dl yapıyor sitelere bağlanıyor.sorun win.tan olabilir diyerekten format attım.ama düzelmedi.neyi kursam hangi rar ı açsam crc hatası veriyor.windowsu tekrar kurmak sorunu çözmedi. pc neden böyle crc hataları verir.? ne yapmam lazım?çaresiz yardım bekliyorum arkadaşlar.lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. tşk.