winrar crc hatasi

alwinn
25-01-2010, 23:47   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

indirdigim iki partli video dosyasinin birinde crc hatasi veriyor ben bunu sihirbazla indirdigimde video dosyasi kopyalanma asamasindayken ben bunu acabiliyorum ancak kopyalanma bitiminde dosya sonu hatasi veriyor birde crc hatasi diyor ancak ben bu videoyu izliyorum bu  videoyu nasil kaydedebilirim eger bozuksada saglam olan kismini kaydetmek istiyorum lutfen yardim edin tesekkurler

Mustafa@PC
25-01-2010, 23:54   |  #2  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj

CRC hatasını sadece o dosyada veriyorsa o video hatalı yada eksiktir. Her dosyada veriyorsa zayıf ihtimal güvenlik yazılımınız WinRAR dosya çıkartırken sorun yaratıyordur, kuvvetle muhtemel ihtimal ramler arızalıdır.

r3ally
26-01-2010, 00:49   |  #3  
Üye
82 mesaj

rar dosyasının şifresi varsa yanlış giriyor olabilirsin.
rar dosyalarından hata veren part bozuk olabilir.
aynı partı tekrar indirirsen sorun düzelir.

mcafee23 ayrılmıştır
26-01-2010, 01:01   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

dosyayı çift tıkla winrar'da dizine çıkar de gelen ekranda bozuk dosyaları koru de dosyayı çıkar olay bitti ama videonun bozuk kısmında takılma yapar haberin olsun

araçlar menüsünden arşivi onar seçeneğini de seçebilirsin ama sanırım onarmayacak

Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 26 Ocak 2010 01:04
zxsel
26-01-2010, 01:37   |  #5  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
903 mesaj

video cok uzun degılse   fırefox tan acda ızle ızleyebılıyorsan cunku fırefoxta ızledıgın vıdeo herzman pc ınmıs demektır fırefox un ıcınde cache adlı klasor var gızlı klasorlerı aktıf et sonrada arat bu dosyanın yerını elle bullamazsan ancak ızledıkten sonra sakın fırefox penceresını kapatma acık koy kenara sılınır yoksa cache klaosrun ıcındekı 3acg8574 gıbı sacma bır ısımlı dosyalar var bunlardan dosya boyutuna gore buyuk mb olan  23345kdfjjdenv gıbı dosyanın uzantı ısmın mpg yada mpeg yap fılmını ordan al  ıstedın yere  koy

bu yontemlen baktıgın resımlereı dahıl alırsın resım uzantısı ıcın jpg yapcan  ben bazı seylerı ınddırme geregı duymuyuom bu yontemle alıyorum  ornek dosya yerı adresını  ıpucu verıyorum

C:\Documents and Settings\byzodyak_hacker \Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\cfea1vvw.default\Cache

by zxsel