indirdigim iki partli video dosyasinin birinde crc hatasi veriyor ben bunu sihirbazla indirdigimde video dosyasi kopyalanma asamasindayken ben bunu acabiliyorum ancak kopyalanma bitiminde dosya sonu hatasi veriyor birde crc hatasi diyor ancak ben bu videoyu izliyorum bu videoyu nasil kaydedebilirim eger bozuksada saglam olan kismini kaydetmek istiyorum lutfen yardim edin tesekkurler
winrar crc hatasi
rar dosyasının şifresi varsa yanlış giriyor olabilirsin.
rar dosyalarından hata veren part bozuk olabilir.
aynı partı tekrar indirirsen sorun düzelir.
dosyayı çift tıkla winrar'da dizine çıkar de gelen ekranda bozuk dosyaları koru de dosyayı çıkar olay bitti ama videonun bozuk kısmında takılma yapar haberin olsun
araçlar menüsünden arşivi onar seçeneğini de seçebilirsin ama sanırım onarmayacak
video cok uzun degılse fırefox tan acda ızle ızleyebılıyorsan cunku fırefoxta ızledıgın vıdeo herzman pc ınmıs demektır fırefox un ıcınde cache adlı klasor var gızlı klasorlerı aktıf et sonrada arat bu dosyanın yerını elle bullamazsan ancak ızledıkten sonra sakın fırefox penceresını kapatma acık koy kenara sılınır yoksa cache klaosrun ıcındekı 3acg8574 gıbı sacma bır ısımlı dosyalar var bunlardan dosya boyutuna gore buyuk mb olan 23345kdfjjdenv gıbı dosyanın uzantı ısmın mpg yada mpeg yap fılmını ordan al ıstedın yere koy
bu yontemlen baktıgın resımlereı dahıl alırsın resım uzantısı ıcın jpg yapcan ben bazı seylerı ınddırme geregı duymuyuom bu yontemle alıyorum ornek dosya yerı adresını ıpucu verıyorum
C:\Documents and Settings\byzodyak_hacker \Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\cfea1vvw.default\Cache
by zxsel