arkadaşlar rarlı bir dosyam ver ve bunu açmak istiyorum sağ tıklayıp buraya çıkar,klasöre çıkar,sihirbaz vs. yolları denedim dosyayı çıkarıyor gibi oluyor winrar işlem penceresi işlem sürecini gösteriyor.işlem tamamlanıp pencere gidince içinden çıkan şeyde kayboluyor?dosya legal xp
winrar ile ilgili
Belki dosyalar gizli iken arşivlenmiştir. Bir de gizli dosyaları gösterme seçeneği aktif değilse, aktifleştirip öyle bakın derim.
Bazı virüs koruma programları bahsettiğiniz legal xp dosyasını virüs olarak algılamaktadır.Muhtemelen sizinde virüs programınız bu dosyayı aynı şekilde algılayıp otamatik olarak rardan çıkar çıkmaz silmektedir.Virüs programıızı kapatıp çıkartmayı deneyin.
nod 32 kullanıyorum.zaten farkettim indirmedi netten bu programı.bende başka bi arkadaştan msn yoluyla aldım nod 32 yi kapatıp.fakat şimdi açılmıyo.saatin ordan sağ alt köşede simgeden çıkış diyorum nod32 ye başka türlü bi yöntem mi kullanmam gerek kapamam için?
gizli dosyalar açık bu arada.
history83nod 32 kullanıyorum.zaten farkettim indirmedi netten bu programı.bende başka bi arkadaştan msn yoluyla aldım nod 32 yi kapatıp.fakat şimdi açılmıyo.saatin ordan sağ alt köşede simgeden çıkış diyorum nod32 ye başka türlü bi yöntem mi kullanmam gerek kapamam için?msn den alınan programlar bozulabiliyo.başka türlü deneyin.
gizli dosyalar açık bu arada.
boyutları tamamen aynı.nod 32 yi kapatıp,netten de indirdim yine ama ikisinde de aynı şeyi yapiyor.içinden çıkan dosya kayboluveriyor sinir oldum
başlat>ara yaptınız mı
içinden çıkartmadanda o dosyadan yararlanabilirsin.
aradım ama yok.ara'ya legalxp.exe yazdım boşluklu-boşluksuz noktalı-noktasız her türlüsünü denedim ama görüntülenecek sonuç yok diyo.nasıl açılcak bu anlamadım bi türlü.
sende sorun yok.büyük ihtimal antivirüsün engelliyodur.başka bir program indirmeyi dene.bi sürü orijinalleştirme programı var.
antivirüs sisteminden çıkışla çıkıyorum saatin ordaki simgesinden(nod32) etkin olmadığı halde nasıl etkiliyor onu anlamadım çok merak ve inat ettim vardır bi yolu diye araştiriyorum ama işin içinden çıkamadım.acaba antivirüsü kapatamıyormuyum yada başka bi şekilde mi olması gerekiyo,bunu öğrenmek istiyorum.iş artık bu tür dosyaları nasıl açarıma döndü.
khramn
Bunu indirin bakalım silecekmi.Eğer silerse demekki sorun gerçekten visrüs programınızdan kaynaklanıyordur. O vakit programa ait hizmetleride durdurmanız gerekir, yada bu isteğiniz işlemi güvenli modda yapmanız gerekir.teşekkürler
bu program "unlocker" gibi bi program mı?bazen silinmeyen şeyler çıkabiliyor onu kullanıyorum da ondan sordum.ama o dosya açamadığım için rar halde duruyor zaten normal "delete"ile silinebiliyor.hiç çıkartamadım veye silememe gibi bi sorun yok.ben yinede dediğin programı indiriyorum belki başka bi bağlantı için yazmışsındır...