Bu konuyu nereye yazayım bilemedim ve buraya yazmaya karar verdim. Winrar programı bilgisayarıma yüklü ama dosyalara sağ tıkladığımda simgesi çıkmıyor. İnternetten bir şey indirmek istediğimde tam inmişken bir hata geliyor ve indirme iptal ediliyor. Pes 13 yükleyecem ama partların yanında winrar simgesi yok açamıyorum.
Winrar sorunu
Antivirüs yazılımı indirmekte olduğun dosyayı engelliyordur. Sonlarına doğru yapar. Sonra hata verir. Winrarı başlatta görü
yormusun? Yüklüyse Revo İnstalle kaldır tekrar yükle. Yüklü olsa, sağ tıklamada winrar simgeleri gözükmesi lazım.
indirme sorunun İndirme programınla ilgili olabilir. Part paket üzerinen yapıyorsa virüs koruyucu dosya değişimine izin vermez..Bu gibi durumlarda direk kaydet metodunu indirme programında seçili hale getirin.
Winrar sorununu ise 7zip programıyla çözebilrisin. Önce winrarı kaldır ve sonra bu 7zip i kur.
Winrarı bu kurulumun üzerine orijinal sitesinden indir ve tekrardan kur. 7zip i kaldırdığında sistem onu tanımlamış olacaktır.
isim değiştirme bolumune gelip ismini yazın sonra '.rar' yapın belki formatı değişmiştir inerken