Winrar Yardım!

Mehmetkz61
03-07-2008, 14:07   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
53 mesaj

Arkadaşlar Winrar ile ilgili bir problemim var.Saatlerce uğraşıp yaklaşık 700 mb rarlı dosya indirdim.Dosyaları klasöre çıkartmak için şifre istedi.

Şifreyi girdim ve açılan bölümde

Dizine çıkarta bastım ve tamama basıp çıkartmasını bekledim.Dosyanın birazını klasöre çıkartıyor fakat sonra

şeklinde yanlış parola diye hata veriyor.Tamam da parola yanlış olsaydı en başından dosyayı açamazdım.Girişte şifreyi kabul ediyor fakat klasöre çıkartırken şifre yanlış diye hata veriyor.Sizce ne yapabilirim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Son Düzenleme: Mehmetkz61 ~ 03 Temmuz 2008 14:24
Optimum
03-07-2008, 14:50   |  #2  
Üye
73 mesaj

Sıkıştırma programaına göre bazen şifre yanlışda yazılsa veya hiç şifre yazılmasada içerikdeki dosya isimleri görünür, ancak siz dışarı çıkartmak istediğinizde hatayı söyler veya şifre ister.

Kaldıki ekran görüntüsünde şifrenin hatalı olduğu yazılı.

Kolay gelsin...

tolu_en
03-07-2008, 14:51   |  #3  
Yıllanmış Üye
170 mesaj

Bu Gibi Durumar Genelde Eksik İnen Partlardan Kaynaklanır Partlarını Kontrol Et Eksik İneni Tekrar İndir....

Mehmetkz61
03-07-2008, 15:03   |  #4  
OP Üye
53 mesaj

Partların hepsini indirdim.Bir de şöyle bir durum var.1-2 ve 3'üncü partı çıkartırken problem olmuyor fakat 4'üncü partdan sonra hata vermeye başlıyor.
Bir de Optimum'un dediğine katılıyorum .Parolayı kopyala yapıştır ile yaptığımda dosyalar ekrana geliyor fakat çıkartmıyor ancak el ile yazdığımda şifreyi kabul etmiyor.
Sizce hata partlarda mı yoksa şifrede mi?

tolu_en
03-07-2008, 15:09   |  #5  
Yıllanmış Üye
170 mesaj
MehmetKaradeniz
Partların hepsini indirdim.Bir de şöyle bir durum var.1-2 ve 3'üncü partı çıkartırken problem olmuyor fakat 4'üncü partdan sonra hata vermeye başlıyor.
Bir de Optimum'un dediğine katılıyorum .Parolayı kopyala yapıştır ile yaptığımda dosyalar ekrana geliyor fakat çıkartmıyor ancak el ile yazdığımda şifreyi kabul etmiyor.
Sizce hata partlarda mı yoksa şifrede mi?
Ben Bir Sitenin Editörü Olarak Bunun Gibi Şikayetlerle Çok Karşılaşıyorum Benim Sana Tavsiyem 4 Partı  tekrar İndir Dene Ancak Tabii Parolada Yanlış Olabilir Aldığın Yerden Teyit Ettir Parolayı Bana Kalırsa Eksik Downloaddan Kaynaklanıyor....
Kolay Gelsin...

Mehmetkz61
03-07-2008, 15:54   |  #6  
OP Üye
53 mesaj

Sorun çözülmüştür.Partların biri eksikmiş tekrar indirdim düzeldi.Hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim