slm arkadaşlar ben cdden winrar ile sıkıştırılmış bir oyun var oyunu harddiske kopyalamadan yüklemek istedim.önce setup a bastığımda onu önce C:\ de bi yerlere kopyaladı sonrada yetersiz disk alanı sorunu vardi ve işlemi iptal ettim ama sonra kopyaladığı dosyaları silmedi bunları nasıl bulabilirim
winrar
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Silmiyorsa demek ki arka tarafında çalışıyor demek.Birinci alternatifim ctrl+alt+del bas ve uzantısını biliyorsan kapar ve öyle sil.Yada bilgisayarını güvenli mod'da açıp silmen gerekir.Güvenli mod'a da açılırken F8' bas..
WinRAR programı sıkıştırılmış arşivden bir dosya çalıştırıldığında arşiv içeriğini geçici klasöre açar ve oradan çalıştırır. Muhtemelen silmek istediğin dosya;
Windows 2000/XP kullanıyorsan C:\Documents and Settings\"kullanıcı adın"\Local Settings\Temp\,
Windows 98 kullanıyorsan C:\Windows\Temp\ klasörü içindedir...
Windows 2000/XP de bu klasörü görebilmen için Klasör Seçenekleri Menüsünden Gizli dosyaları göster seçeneğini işaretlemiş olman gerekir.
İnamam Recep sen bunu yapayacaksın ben kendimi köprüden atarım.Ben anlatayım bak şimdi sıkıştır diyorsun ya altta şifrele var ona işaretliyorsun ve yukardaki gelişmiş sekmesine basıp aşağıda paraloyu ayarla belirlemen için bir yer var oraya yazıyorsun ve sıkıştır diyorsun..Hala yapamazsan gözüme gözükmeee...