Winzip'e yeni ücretsiz alternatif: ZipItFree

CHIP Online
03-05-2009, 12:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Winzip veya WinRAR'a çok başarılı ve bedava bir alternatif daha: ZipItFree'yi indirin, deneyin...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Winz ... ipItFree_12255.html

Winzip şüphesiz dosya sıkıştırma konusunda öncü ve dev yazılımlardan biri. Piyasada farklı alternatifleri de olan Winzip, bunlara rağmen sıkıştırma konusunda halen bir endüstri standardı olarak kabul ediliyor. ZipItFree ise bizim uzun zamandır gördüğümüz en iyi, ücretsiz Winzip alternatiflerinden biri.

Basit ara yüzü ile tecrübeli olmayan kullanıcılar için bile oldukça kullanışlı olan ZipItFree'nin sıkıştırma oranı ise oldukça yüksek. ZipItFree pek çok farklı sıkıştırma formatlarını da destekliyor. Listeye bakınca dışarıda kalmış diğer sıkıştırma formatları olduğunu da fark edeceksiniz ama bunlar bile pek çok kullanıcı için yeterli olacaktır. ZipItFree'nin desteklediği sıkıştırma formatları: ACE, ARC, BH, BZip, CAB, GZIP, JAR, LHA, RAR, TAR, UUE, XXE, ZIP ve Zoo.

Download: [url=""]ZipItFree[/url]

Tüm konu: Winzip'e yeni ücretsiz alternatif: ZipItFree

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: ZipItFree'yi nasıl buldunuz?

MBTGROUP
03-05-2009, 12:34   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,727 mesaj

Download: ZipItFree Buraya tıklayınca boş sayfa çıkıyor.

Kapalı Hesap (79876)
03-05-2009, 12:41   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,252 mesaj

iso desteklemiyorsa ben yokum Beğenmedim

evet download linkinde bir problem var.

runoades
03-05-2009, 13:54   |  #4  
Yıllanmış Üye
160 mesaj

Zipitfree bir ADWARE program. İçinde adware kodu barındıran programları tavsiye etmiyorum.

H@ckerCesur
03-05-2009, 16:18   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,881 mesaj
JeWoR
iso desteklemiyorsa ben yokum Beğenmedim

evet download linkinde bir problem var.

oldu bir de cd çeksin. Ağzı kulaklarına varıyor

piRe_
03-05-2009, 16:43   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,183 mesaj

Az önce denedim, süper ötesi berbat bir program. Yuh yani ancak bu kadar salak bir yazılım olabilir. ZFreeEx.dll ayrıca ayrıca hödük. Programı kaldırmaya çalışıyorum ZFreeEx.dll inatla direniyor. Neymiş efendim pc yi yeniden başlatacakmışım. Sanane.!!
Basit bir sıkıştırma programı için pc yi yeniden başlatacaksak işimiz var yani...

Winrar'ın yanında solda sıfır bile buna fazla gelir. Programı kaldırsanız dahi sağ tıktaki kısayolu ve klasörü pc de hala kalıyor.Beğenmedim
Eklemeyi unutmuşum, 1.85mb büyüklüğünde bir dosyayı sıkıştırdığımda Winrar bunu 760kb olarak, bu program ise 930kb olarak paketledi. Gerisini siz düşünün artık.

Son Düzenleme: piRe_ ~ 03 Mayıs 2009 17:04
Mustafa Akın
03-05-2009, 20:09   |  #7  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
3,236 mesaj
piRe_
Az önce denedim, süper ötesi berbat bir program. Yuh yani ancak bu kadar salak bir yazılım olabilir. ZFreeEx.dll ayrıca ayrıca hödük. Programı kaldırmaya çalışıyorum ZFreeEx.dll inatla direniyor. Neymiş efendim pc yi yeniden başlatacakmışım. Sanane.!!
Basit bir sıkıştırma programı için pc yi yeniden başlatacaksak işimiz var yani...

Winrar'ın yanında solda sıfır bile buna fazla gelir. Programı kaldırsanız dahi sağ tıktaki kısayolu ve klasörü pc de hala kalıyor.Beğenmedim
Eklemeyi unutmuşum, 1.85mb büyüklüğünde bir dosyayı sıkıştırdığımda Winrar bunu 760kb olarak, bu program ise 930kb olarak paketledi. Gerisini siz düşünün artık.

Düşmanlık olmuş sende bayağı bir.Ağzı kulaklarına varıyor
Ama unutmayın, o son dediğin, dosyadan dosyaya değişir yani. Rip'li oyunları görüyorsunuz, benzer dosyaları bir araya toplayıp sıkıştırıyorlar, örneğin videoları ve müzikleri, ve %10 oranında sıkıştırıyor, ben bir yerde %4 gördüm ve şahidim buna. WinRAR da bunu yapamaz. Böyle dediğime bakmayın, ben hep WinRAR kullanan biriyim, bu rip'li oyunlarda (ya 7zip, ya da uharc) bir oyun için 1.5 saat beklemeye niyetim yok, sinir bozucu oluyor çok. İndirirken daha kısa ama, her seferinde kurmak için çok.

Son Düzenleme: Mustafa Akın ~ 03 Mayıs 2009 20:10