WİRALES YARDIM.....

s.ergul1977
09-11-2006, 23:34   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
94 mesaj

ÜzgünARKADAŞLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!........
     Aırtınes-RT-210 marka ADSL’em var……
     Desktap pc’mi wiraless üzerinden internete bağlamak istiyorum.Bunun için desktap pc’de hangi dononıma ihtiyacım var!....
     Benim bildiğim desktap pc’de donanım olarak BULUETOOTH ‘a ihtiyaç var…ve benimde BİLLİNTON MARKA CLASS-1 100M. (328FT) bir bluetooth var Drıverları eksiksiz kuruyorm ve search dediğimde modemi bulmuyor yalnız aynı odada Laptop’u buluyor neden Laptop bulunuyorda modem bulunamıyor bu arada laptop’ta entegre gelen bluetooth var ve  wıraless üzerinden internete bağlanabiliyor..
     Acaba diyorum ki ben Windows üzerinde bir ayar mı yapmalıyım yapmalı isem ne gibi bir ayar yapmalıyım…..
     Bana bu konuda iyi bir kaynak önerebbilirmisiniz….
     BANA YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM….
     BU ARADA İŞLETİM SİST. WIN. XP PRO.

egemengiga
09-11-2006, 23:51   |  #2  
Yıllanmış Üye
4,298 mesaj

BULUETOOTH adaptor ile baglanman imkansiz. senin asagidaki donanima ihtiyacin var:

eger fazla USB yoksa PCI olarak:

BULUETOOTH tamamen farkli hizlarda ve frekansta calisir. BULUETOOTH ile internete cok dusuk hizlarda ulasirsin. BULUETOOTH ile intel in  wireless teknolojisi cok farkli seyler. dizustu bilgisayarinda BULUETOOTH oldugu icin degil kablosuz ag ozelligi oldugu iicn baglaniyor.

bunlar isini halleder.

Son Düzenleme: egemengiga ~ 09 Kasım 2006 23:54
s.ergul1977
10-11-2006, 09:52   |  #3  
OP Üye
94 mesaj

[:X]dostum dediğini çok iyi anladım fakat wındows ta ne gibi bir ayar yapmalıyım bu konuda bana bir yol göster yada iyi bir kaynak varsa link verebilinmi?.....

egemengiga
10-11-2006, 11:34   |  #4  
Yıllanmış Üye
4,298 mesaj

windows da bir ayar yapmana gerek yok. dedigim iki donanimdan birisine sahipsen herseyi otomatik yapar, tipki dizustu bilgisayarin gibi kolayca baglanirsin.

s.ergul1977
10-11-2006, 12:00   |  #5  
OP Üye
94 mesaj

DOSTUM ÇOK SAOL İLGİN İÇİN BEN AİRTİES İN ADAPTÖRÜNÜ ALDIM ŞU AN KULLANIYORUM...HARİKA NİLİYONKİ AYRICA TÜRK MALI......