us robotics wireles pcı kartımla karşı komşumla internet bağlantısı paylaşıyorum 9dbi lik anten kullanmama rağmen sık sık bağlantı kopmaları yaşıyorum bu sorunu nasıl çöze bilirim.[:I]
wireles
daha büyük bir anten yada araya bi yere bi repeater daha koyarak
walla dostum usr modemlerde genel bir sorun kopmaların yasanması...
linksys de deoyle sorunlar war.
problem modeminizden. daha buyuk kablo falan almanıza gerek yok...
DOSTUM yardımın için teşekür ederim benim asıl sorunum şu kullandığımız modem d link pc de kullanılan ağbağdaştırıcısı usr aramızdaki mesafe ortalama 30 metre modemde ki anten 2dbi ağ bağdaştırıcısında ki anten 9dbi ve ben düşük sinyal alıyorum sık sık sinyalde kesilmeler oluyor veya bazan modemi hiç göremiyorum.
ben de usrobotics max g pci adaptör aldım,arkadaşımda speedtouch wireless modem var fakat 35 metreden sinyali bile göremiyor,ancak balkona pc çıkarınca çok düşük bi sinyal görüyor o da kopuyor.Ben de acaba bendeki adaptörde bi sorun mu var diye düşünmeye başlamıştım ama anladığım kadarıyla bu wireless olayı telsiz telefon gibi yani eski model telsizler 20 metreden fazla uzaklaşınca cızırtı falan yapıyo bunlar da onun gibi demekki.Ama bazı forumlarda adamlar 1 kilometreden çanak vs ile çekiyorum diye yazıyorlar ben buna inanmıyorum çünkü wireless olayı çift taraflı yani modem de de yansıtıcı çanak olması lazım sende de.Eğer başka markalarla bu işi çözen varsa lütfen bize marka tavsiye edin.her ay 30 ytl vermekten bıktım.