Selam arkadaşlar bizim bir dairemizde kiracılardan kalma modemler vardı ve ben bunlar ile basit bir wireless sistemi kuramazmıyım yada bu malzemeler ne işe yarar nasıl kurabilirim biraz açıklarmısınız.
Yardımlarınızı bekliyorum
Selam arkadaşlar bizim bir dairemizde kiracılardan kalma modemler vardı ve ben bunlar ile basit bir wireless sistemi kuramazmıyım yada bu malzemeler ne işe yarar nasıl kurabilirim biraz açıklarmısınız.
Yardımlarınızı bekliyorum
Şimdi wireless herhangi bir servis sağlayıcısından aldığın bir internet hizmeti varsa onu wireless modeme konfigire edersin nete bağlanırsın
access point: köprü-access point-köprü modları vardır bunlardan yararlanabilirsin.
router: yönlendirici görevini görür
tatmin edici pek olmadı ama sen ne yapmak istiyorsun onu sölersen duruma bakarız...
ÖRneğin ; modem kablolu ise onu kablosuz yapabilirsin access point'i kullanarak...!!!!
ya bende usb girişli bir wireless adaptörü var ve internete bağlanıyorum bu bağlantıyı alt katta ve üst kata vermek istiyorum bizim evimiz 3 katlı tam 2. si bizim yani bu interneti 2 kişi ile paylaşmak istiyorum bağlantı hızımda 1024