wireless ağa bağlanırken istenen kullanıcı adı ve şifresi nasıl kırılır?
wireless ağda şifre nasıl kırılır
sen biliyormusun onu da söylesen
Bu sorunun cevabını bu forumda bulamassın...
e iyi artık koca türkiyede seni buldum komşu
hack türü soruları burada paylaman forum kurallarına aykırı ama bilgisayarla ilgili başka bir sorunun olursa sana seve seve yardım ederiz.
hack türü değil ben bağlantı parasını toptan vermiştim şimdi adam kafasına göre şifresini falan değiştirmiş sorunca aramız bozuldu.bir sürü bahane falan...
Bunun yeri ne yazıkki burası değil. Google'da aratırsan bulabilirsin
Hiç uğraşma ...kıramazsın....WPA yı kırdığını iddaa eden biri çıktı...Bunu nasıl yaptığını açıklayacaktı...ama ses çıkmadı..üstelik artık WPA2 var ...AES...vb....
Bunların kırılabildiğinin dedikodusu bile çıkmadı .
Al bir adsl hattı...güzel güzel kullan ...!!!!!!Kimseyle de bağlantını paylaşma...paylaştırma....Yasal olarak çıkabilecek sorunlar çok başını ağrıtır...!!!!!
Airhack var arkadaşım araştır :))
aircrack ,aerodump da iş görüyor 1-2 modifiye ile...ama wpa da sıkar...
kırılır olmaz diye bişey yok ama bu konun yeri burası değil ( Ben Yaptım Bunu öğünmek için söylemiyorum ama olur )
arkadaşım senin kendi problemin seni ilgilendirir. bu sorduğun yasal bişey değil. böyle şeyleri burada soramazsın. sonuçta sen tamamen haklı da olsan bu yaptığın yada yapmak istediğin yasal bişey değil.
toptan bir para odedin ve onun hattını kullanmaya basladın sonra sifresini degistirdi ve simdi kullanamıyorsun yapman gereken belli o arkadas baskalarıylada paylasıyormu hattı eger bunu biliyorsan direk adsl servis saglayıcısına ihbar et su daire su arkadas hattını satıyor saglam cezai islemi var o ona yeter ;)