Wireless bağlantı sorunu çözdüm kilit lütfen

beckahma
17-03-2010, 23:23   |  #1  
beckahma avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,052 mesaj

Arkadaşlar acil yazdım çünkü birkaç gündür bu sorun var. 
Yaklaşık 5 gün önce falan bi bilgisayar aldım yeni. Ama modemim Airties RT-205'in yazılımını yüklemedim. İnternet hızı normalin yarısından azdı nedense ama laptop ile ablam bağlanabiliyordu. Sonraki gün sabah modem yazılımını yükledim internetten indirip. Sonra kullanıcı bilgilerimi girince PPP ışığım söndü. Bi süre sonra geri geldi ama bilgiler kaydolmadı. Tekrar denedim falan filan olmadı. Sonra modemle gelen cd den yükledim öncekini silip. Sonra yine olmayınca bilgi kısmından güncellerini indirdim. Yine olmadı sonra akşam birden şifrem ve bilgilerim kaydoldu. Ama sorunum şu:
Şu anda ablam laptoptan bağlanamıyor ve 3-4 gündür bağlanamadığı için sinir oldu. Bende sıkıldım çünkü sorunu bi türlü çözemedim. Umarım tam anlatmışımdır ve yardımcı olabilirsiniz.
İyi günler.
Çözüm:
ADSL programı şifreyi değiştirdiği için ağ ve paylaşım ayarlarına giriyoruz(bağlanmak isteyen bilgisayardan) ve ordan kablosuz ayarlarına bakıyoruz,önceden bağlandığımız için modemimiz var gözüküyor ama şifre önceden farklı olduğu için hala aynı şifre algılanıyor. Sağ tıklayıp kaldır diyoruz, tekrar bağlantılardan o ağa bağlanıp bize yeni verilen şifreyi yazıyoruz sorun çözülüyor. Az önce halletim,umarım yardımcı olmuştur benim gibi yapamayanlara.

Son Düzenleme: beckahma ~ 18 Mart 2010 09:44