merhaba, evde masaüstü pc ler, laptoplar ve cep telefonları biraz fazla miktarda.. 6 kişilik bir öğrenci grubuyuz ve 4 masaüstü, 4 laptop ile bağlantı kuruyoruz.. ayrıca her kişide cep telefonu var wifi destekleyen..kablolu bağlantı problemimiz yok.. fakat wireless sürekli kopuyor.. kimlik denetim hatası oluştu diyor.. tekrar bağlanmaya çalışıyor ve tekrar aynı hata, sonra bir bakıyorsun bi kaç tekrardan sonra bağlanmış.. tam kullanırken 10 - 15 dakika içinde tekrar kopmuş.. bir kısır döngü oluştu ve bu şekilde sürekli rolantide devam ediyor..
zyxel p-600 series modemimiz var.. modemin 1 portuna 2 tb 'lık WD ortak alan HDD 'i bağlı.. arşiv dosyalarımızı paylaşmak için.. diğer 2 porta masaüstü pc ler bağlı.. kalan son porta da bir 8 li zyxel switch bağladık ki diğer 2 masaüstü de internet alabilsin diye.. zaten laptoplar ve telefonlar wireless kullanıyor..
şimdi sizlerin yardımlarını ve çözüm tavsiyelerini bekliyorum.. ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler..
NOT: lütfen " o modemi çöpe at yenisini al düzelir " gibisinden çözüm önermeyiniz.. takdir edersiniz ki öğrenciyiz.. haliyle acız :D he açlık mı internet mi ? tabiki internet :D ve hatta modeme verecek parayla 2 bira 1 duzlu fıstk alıp takılmak tabiki paha biçilemez :D ama siz yinede yardım elinizi uzatırsanız desteğinizle çözüme ulaşabiliriz diye düşünüyorum.. :)
saygılar..