Wireless'da Girilen Siteler

HPQ-User
27-05-2009, 17:34   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

gunofpower sormuş:
merhaba chip.com.tr ,
aslında benim 3 sorum var ama ayrı ayrı konu açmak istemedim burda yazmayı tercih ettim.

1) ben yurtta kalan bir öğrenciyim ve yurtta wireless kullanıyoruz wireless'e bağlandığımızda 3-5 saatte bir aşağıdaki gibi her öğrenciye ait kişisel bir şifre giriyoruz

download yaptığımda şifreye denk geliyor ve download yaptığım zaman yarıda kesiliyor acaba bunu otomatik hale getiremez miyiz.

2) wireless'da benim girdiğim siteleri veya yazışmaları başkası görebilirmi (serverdan vb..)

3) üsttekilerle alakasız bir soru ama yazılımsal. ben çok program yükleyip kaldıran biriyim ve programı kaldırdığımda pc'de ve REGISTRY'de çöp dosyalar kalıyor. acaba bir programı kurarken nereye ne dosya yüklendiğini gösteren bir program varmı yada kaldır dediğimde sistemi tarayıp hepsini kaldıran kesinlikle çöp bırakmayan.

belki biraz fazla oldu ama ilgilenirseniz çok memnun olurum herkese şimdiden teşekkürler

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
Dizüstü Bilgisayar

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; tr; rv:1.9.0.10) Gecko/2009042316 Firefox/3.0.10

Süleyman.
27-05-2009, 18:41   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

1. Eğer bir indirme yardımcı programı (Flashget, Internet Download Manager... gibi) kullanırsanız, kesilse bile kaldğınız yerden devam edebilirsiniz indirmeye. Bunun haricinde o şifre isteyen kısmı aşmanın yolunu bilmiyorum.

2. Eğer güvenlik duvarınız açık, bilgisayarınız güncel, bir güvenlik yazılımı kullanıyor, dosya paylaşımınız kapalı ve ayarlarınız tam ise zannetmiyorum kolay kolay kimsenin görebileceğini.

3. Programları "Your Uninstaller" programıyla kaldırın. Kaldırma işlemi sırasında, kaldırma aracı bilgisayarı yeniden başlatma isterse, yeniden başlatmayın. Kayıt defterindeki program artıklarını kaldıracaktır. Ayrıca "Ccleaner" programıyla kayıt defteri bakımı yapabilirsiniz. "Tune Up Utilities 2009" programıyla da, kayıt defteri dahil bilgisayarınıza ait her türlü bakımı yapabilirsiniz.

gunofpower
27-05-2009, 23:13   |  #3  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
69 mesaj

indirmelerim genellde rapidshare, netload gibi sitelerden yapıyorum flashget falan işe yaramıyor bu durumda bazen geceleri açık bırakıyorum sabah kalktığımda şifre yüzünden hiçbirşey inmemiş oluyor???

Son Düzenleme: gunofpower ~ 28 Mayıs 2009 05:20
gunofpower
31-05-2009, 22:55   |  #4  
Üye
69 mesaj

eskiden chip forumları daha fazla okunuyodu galiba artık uzmanlarda yardım etmiyor??

ilginch
31-05-2009, 23:01   |  #5  
Yıllanmış Üye
1,635 mesaj

girdiğiniz sitelerin görülebileceğini düşünüyorum.

ayrıca, bu 'şifre sistemi', belirli sitelerden download yapmanızı yasaklamış olabilir.

tolter
01-06-2009, 18:14   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,603 mesaj

yurdun yöneticisiyle görüş senin ilacın bu yada wireless in asıl şifresini bulmaya çalış hack yap bişey yap normal yoldan bağlan.