acer 5611 bir dizüstü bilgisayar aldım.Devamlı seyehat ediyorum.Otelerde kablosuz bağlantıda sorun yaşıyorum.Sinyal çok düşük.başka bir bilgisayarın bulduğu bağlantıları ben bulamıyorum.ne yapmam gerekir.wireless adaptör sorunumu çözermi.bilgisayarımda wireless 802.11 a/b/g wireless lan özelliği var.Bilgisayarımda mı bir sorun var.
wireless hakkında
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 10 Haziran 2007 11:22
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
357 mesaj
Merhabalar Oncelikle bilgisayarin hayirli olsun.
Wireless antenler genelde monitorun arkasina yerlestirilmis durumdadirlar ve bunun tellerinin kopuk olmasi ihtimali mevcut. Fakat oncelikle sana onerim Wireless Network Card in ozelliklerine girip transmit power sinyal gucunu art tira bilirsin. ikinci olarak ad hoc power management i maximum power savings e getirebilirsin. Bir de ad hoc Channel i kontrol etmelisin. Buna Mixed yada B/G modda olmasi lazim. buna ragmen sorunun devam ediyorsa. Network Stumbler yazilimini internetten indirip Wirelessleri taratman olacaktir. Buradan gelen giden sinyallarin kalitesini gore bilirsin. sorun yasiyorsan Windowsunu Recovery etmeyi ve cevapsiz kalman halinde servise gitmeni oneririrm.