Merhabalar.İki Tane Masaüstü Bilgisayarım Var.Şu Anki Kullandığım Wireless'le Komşuya Bağlı.İkinci Bilgisayarıma Nasıl Bağlantı Yapabilirim?.Şöyle Bir Fikrim Var;
Kasalar'ın Lan Çıkışlarıyla Kabloyu Takıp Bağlantı Kurulabilirmi?
Merhabalar.İki Tane Masaüstü Bilgisayarım Var.Şu Anki Kullandığım Wireless'le Komşuya Bağlı.İkinci Bilgisayarıma Nasıl Bağlantı Yapabilirim?.Şöyle Bir Fikrim Var;
Kasalar'ın Lan Çıkışlarıyla Kabloyu Takıp Bağlantı Kurulabilirmi?
biraz daha aç konuyu sen diğer makınayı kablolumu kablosuszmu bağlamak istiyorsun tam anlamadım
Tek bir kablosuz ağı iki bilgisayara bağlicam.(computer-to-computer) gibi yani tek wireless benim kasaya bağlı Lan kablosu çekersem diğer kasama bağlantı gelirmi(gerçi zannetmiyorum geleceğini) ama İP Adresini bağlayacağım makineme yazsam gelirmi bağlantı?
hacı sen git bitane airtes wus 300 al bak keyfine tabi almak istersewn sana kalmış olmadı kabloyla bağlan demek istediklerini tam anlayamadım aklıma bu fikir geldi benimde ... kolay gelsin ...
evet lan ile bağlantı kurulup ikinci bilgisayara internet verilerbilir.Ancak 1.bilgisayar kapalı iken diğeri de bağlanamaz.
Sana iki seçenek.
1.kolay ve en sağlam yol:
usb wireless adaptör al masaüstü bilgisayarına tanıt ve wireless özelliği kazandır.
2.yol:
ağ ayarlarını yap ve lan ile 2.pc'ye internet götür
1.bilgisayarda
kablosuz ağ bağlantıları/özellikler/paylaşım/diğer ağ kullanıcıları bu bilgisayarın internet bağlantısı üzerinden bağlansın ayarını aktif et ve bir crossover utp kablo ile bilgisayarları birbirine bağla (ağ kur)