Arkadaşlar başlıktada belirdiğim gibi ağ sorunum var. Geniş bir şekilde anlatacağım evimde 2 tane masaüstü var. İnternet açtırdım 8mbit sınırsız ttnet ve modem aldım.
Modem : zyxel p-660W-Tx (benim bilgisaayarımda takılı kurulu ve çalışıyor)
Wireless adaptör : airties wus-300 125 mbps ( diğer bilgisayarda takılı kurulu)
Sorunum şu bu diğer bilgisayardaki wireless adaptör benim bilgisayarımdaki modemi görmüyor. Aralarında sadece 5 m felan var. Benim bilgisayarım windows 7 ultimate 64 bit karşı bilgisayar xp bilmem bir farkı olurmuki yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin çıldırmak üzereyim hiç bir şey tam gitmiyor şimdiden teşekürler
wireless modemimi görmüyor !
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
35 mesaj
modeminin üzerinde wlan ışığı yanıyor mu? yanmıyor ise modemin arayüz kurulumuna girip kablosuz ağ menüsünde bulunan aktif yada etkin kablosuz ağ işaretlimi bi kontrol etmelisin işaretli değilse mutlaka işaretli olmalı birde modeminin tam modeline göre ftp.zyxel.com.tr adresinden en güncel firmware yazılımını indirip yüklemeni yükledikten sonra modemi resetleyip yeniden kurman iyi olacaktır, diğer bir durum ise wlan adaptörün kablosuz ağları taradığında etrafında bulunan başkalarına ait kablosuz ağları görüyormu görüyorsa modem tarafı ile ilgien görmüyorsa mutlaka wlan kartı tarafında bir problemin vardır modemle hiç uğraşma