arkadaşlar bi internet kafeden net kullanıyodum wireless le ama öyle bi sistem koymuşlarki şimdi ne yapsam bağlanamıyorum şifre değişmemiş aynı mac filtreside yok nasıl bi engelleme yapmışlardır onun için bilgisi olan varmı tşk ederim modem rt206
wireless şifresi doğru ama çözüldü
Büyük ihtimalle mac filtrelemedir
bağlanamamaktan kastın ne. bağlandı görünüyor bağlanmıyormu. şifre geçersizmi diyor. sinyal geliyormu biraz daha açarsan iyi olur.
bağlanamamaktan kastın ne. bağlandı görünüyor bağlanmıyormu. şifre geçersizmi diyor. sinyal geliyormu biraz daha açarsan iyi olur.kardeşim sinyal full şifreyi girdiğimde bağlantı yapılamadı diyor başka bişey demiyor şifre aynı ağ adresindede yanlışlık yok bi türlü çözemedim saçma sapan bi olay işte anlamadım gitti hiçbir cihazlada bağlantı yapamıyorum mesela gittik internet kafeye telefondan girelim dedik telefondadda girmedi laptopla denedik onunlada giremedik
eğer laptop ve telefonlada giremiyorsan iki alternatif var.
1.si adamların kendi pc leri bellidir. sadece onlar girsin diye bir ayar yapmışlardır. bu durumda hiçbir misafir bağlanamaz. insanların laptoplarıyla geldiği bir ortam olsa (otel, kafe v.b ) böyle birşey yapmazlar ama internet cafede bunu yapma ihtimalleri var tabiiki.
2.si de yine laptop ve telefonlada giremediğin için, şifre değiştirilmiş ve sana yanlış bilgi verilmiş diyebilirim. tavsiyem cafede çalışan biriyle irtibata geç.
eğer laptop ve telefonlada giremiyorsan iki alternatif var.1. ihtimal dorğu olabilir kardeşim ama 2. ihtimal imkansız çünkü ben masaya oturup modemin içersine girdim şifre aynı yapıcak başka bişey yok o zaman yardımlarınız için tşk ederim saolun1.si adamların kendi pc leri bellidir. sadece onlar girsin diye bir ayar yapmışlardır. bu durumda hiçbir misafir bağlanamaz. insanların laptoplarıyla geldiği bir ortam olsa (otel, kafe v.b ) böyle birşey yapmazlar ama internet cafede bunu yapma ihtimalleri var tabiiki.
2.si de yine laptop ve telefonlada giremediğin için, şifre değiştirilmiş ve sana yanlış bilgi verilmiş diyebilirim. tavsiyem cafede çalışan biriyle irtibata geç.